• Share

Animale, acrobati si de dans sa tot dansati

Animale, acrobati si de dans sa tot dansati
Sursa foto: Flickr.com

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 1- 7 mai 2017

PetExpo 2017

Exact. E vremea perfecta sa-ti plimbi animalutul. Si acum ai si o ocazie speciala, ca doar merita un eveniment dedicat lui. S-o fi saturat sa il tot lasi singur acasa ca sa te dansezi tu prin oras, asa ca scoate-l la PetExpo 2017. Evenimentul se desfasoara in perioada 5-7 mai la Romexpo, in fiecare zi de la ora 10:00. Gasesti aici tot felul de produse si servicii pentru o viata mai buna de animal de companie, deci vezi ce faci si mai ales, ce ii iei. Copiii vor avea o zona dedicata lor.

Intrarea e 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii si pensionari.

 Cirque du Soleil - Varekai

Cirque du Soleil se intoarce in Romania, de data aceasta cu Varekai, un spectacol de-ti ia rasuflarea pe tot parcursul lui. Dar la final, da, o primesti inapoi. Ca sa fie siguri ca prinzi bilet, organizatorii au facut magie si trupa va avea reprezentatii in fiecare seara, de la ora 20:00, in perioada 3-6 mai la Romexpo.

Un bilet costa intre 89 si 550 lei, in functie de unde stai in sala.

Diynamic Showcase - Solomun, Lehar, Musumeci, Victor Stancov

Ceea ce a fost anulat anul trecut, iata ca se face anul acesta: Diynamic Showcase. Bucura-te, ca ai de ce pentru ca se pare ca sambata asta ai ocazia sa dansezi pe muzica de Solomun, Lehar, Musumeci, Victor Stancov. In cazul in care nu ti-ai returnat biletul, poti intra cu el acum. Toata nebunia este de la ora 22:00, la Sala Polivalenta.

Bilete gasesti de la 55 la 150 lei.

Pentru incalzire, ia o gura de vibe aici:  

Distribuie