• Share

Anti Valentine's Day - unde iesim daca nu sarbatorim

Anti Valentine's Day - unde iesim daca nu sarbatorim

 

Valentine's Day este o sarbatoare din ce in ce mai populara in randul romanilor, insa efectul controversabil pe care il aduce in discutie nu e de neglijat. In esenta, am observat ca oamenii se incadreaza intr-una din cele doua categorii: fie urasc cu desavarsire nuantele de roz si rosu prezente la inimile vandute la colt de strada, sau isi cauta outfit-ul perfect pret de o saptamana doar pentru o cina in oras. Asa ca, daca pentru tine Ziua Indragostitilor se sarbatoreste pe 24 februarie in fiecare an si adopti o atitudine Anti Valentine's Day, dar nu anti-distractie, ti-am pregatit cateva evenimente menite sa-ti gadile ego-ul.

 

 

anti valentine's day evenimente

 

 

Tapinarii - Anti Valentine's Day 2015

 

Tapinarii se afla la a 13-a editie a turneului Anti Valentine's Day, sarbatorit in Club A, pe 14 februarie. Militanti ai folkului romanesc si auto proclamati cupidonii dragostei, cei de la Tapinarii va asteapta sa pregatiti impreuna sagetile otravite impotriva Valentine's Day.

 

 

Anti Valentine's Party - ZOB, Niste Baieti, DJ Hefe - Coma

 

Club Fabrica se numara printre localurile care organizeaza traditionalul Anti Valentine's Day. In acest an, pe 14 februarie, printre trupele care sustin anticonsumerismul sarbatorii importate de la americani se numara si ZOB, Niste Baieti si Damage Case. Biletul costa 20 de lei, iar distractia este inclusa in pret.

 

 

AntiFlirt Club - Petrecere de divort

 

Daca nu sunteti adeptii expresiilor siropoase si aglomeratiei de Ziua Indragostitilor din oras, inseamna ca la Papiota veti gasi petrecerea perfecta pentru 14 februarie. Dupa cum se lauda, dansul si balansul au loc la ei, iar din spatele platanelor se va ocupa Morden de rasfatul artistic al serii.

 

 

Anti Valentine's Day Party


Fire Club va invita sa sarbatoriti alaturi de ei Anti Valentine's Day. In esenta, daca nu vreti sa lasati comediile romantice, aglomeratia din oras, cadourile de Valentine's Day sa va tina in casa, puteti incerca o petrecere autentica Anti Valentine's Day, in centrul vechi al capitalei.

Distribuie