• Share

Art Fashion Fair, Markus Schulz si Romania – Belgia la Fed Cup

Art Fashion Fair, Markus Schulz si Romania – Belgia la Fed Cup

Top 3 evenimente ale weekend-ului 11 – 12 februarie 2017

Art Fashion Fair - Special Valentine

Acel moment cand, vrei nu vrei, cam sarbatoresti iubirea, a venit. Asa ca trebuie sa si cadouri. Mai bine alege unele destepte, sa fie cu folos. Pe 11-12 februarie, la Maison 13, gasesti targul Art Fashion Fair - Special Valentine. A saptea editie e incarcata de lucruri interesante: haine si accesorii, accesorii home&deco si produse organice si cate si mai cate, toate create de romani destepti si preocupati de binele omului si al mediului. Peste 30 de designeri autohtoni au fost invitați la eveniment. In plus, daca mergi, participi la o tombola unde poti castiga un voucher de cumparaturi la Mihaela Glavan.

E dechis in fiecare dintre cele doua zile de la ora 12:00 iar intrarea este libera, atat pentru tine, cat si pentru animalul tau e companie.

TrancENDancE - Markus Schulz Album Tour Watch the World

DJ-ul numarul 1 al SUA vine sambata, 11 februarie 2017, la Bucuresti si poti sa il vezi la Arenele Romane de la 22:00. Omul continua turneul de lansare al albumului sau cu numarul 6. Asculta-l, danseaza si pregateste-te sa vina odata si caldura ca sa faci acelasi lucru, dar afara.

Bilete gasesti pentru 35 de lei daca esti Early Bird si la 50 lei in presale. La VIP vei plati 100 lei.

Arunca o ureche aici, in cazul in care ai uitat despre ce e vorba:

Fed Cup: Romania - Belgia

Nu uita ca in acest weekend este si meciul Romania – Belgia in Fed Cup. Castigatoarea va juca barajul pentru accederea in Grupa Mondiala, iar invinsa va intra in play-off pentru a ramane in Grupa Mondiala II. Esti asteptat sa vezi meciurile de tenis de la ora 12:00, in ambele zile ale competitiei, la Sala Polivalenta. Din echipa Romaniei fac parte: Irina Begu (28 WTA), Monica Niculescu (35 WTA), Sorana Carstea (59 WTA) si Patricia-Maria Tig (104 WTA).

Intra pe www.bilete.ro si alege un loc in tribuna (90 lei) sau in loja (150 lei).

Distribuie