• Share

Atentie, se canta! Concerte de Ziua Indragostitilor

Atentie, se canta! Concerte de Ziua Indragostitilor

 

Vrem nu vrem, Ziua Indragostitilor e evenimentul lunii februarie in calendarul de going out din toata tara. Clar nu ignoram ale noastre Dragobete, insa sarbatoarea americanilor a prins lipici la public si se manifesta prin toate soiurile de evenimente - le gasesti pe toate aici. Cantecul si dedicatiile live se potrivesc cel mai bine cu iesitul in oras de V Day, asa ca ti-am pregatit o compilatie a celor mai tari concerte numai bune de iubit!

 

 

Muzica romaneasca e la putere in seara de joi, fie ca vorbim de artisi cu renume sau de noul val. Paula Seling se alatura Bid Band-ului Radio si Orchestrei de Camera Radio pentru un concert retrospectiv al Paulei, condimentat cu single-uri noi si reinterpretari ale unor piese celebre. La Sala Radio, bineinteles.

 

 

 

directia 5 valentines day concert

Directia 5 @ Patria

 

 

Directia 5 continua traditia anuala si concerteaza la Patria intr-un Valentine's Love Story pentru indragostiti.

 

Nici jazz-ul nu duce lipsa de afectiune, mai ales cand ii avem in prim plan pe Luiza Zan si Dan Byron la Green Hours 2. Un Jazzy Valentine va incalzi si cele mai reci prognoze meteo.

 

Cand vine vorba de cover band-uri, ai de unde alege! De la Asha in recent deschisul si controversatul Mantrap, la Fady & The Zaidans in Collage si Marfar un Hard Rock Cafe.

 

Pe zona alternativa, Les Elephantes Bizzares iti aduc aminte de iubirea de sezon: marea, in Stuf Vama Veche, in timp ce East Roots compileaza drum&bass-ul, reggae-ul, ska-ul si dancehall-ul in B52

 

Nu ducem lipsa nici de niste rap romanesc high quality: Parazitii sustin primul concert din 2013 in Studio Martin - o combinatie curioasa si delicioasa! Bineinteles, putem sa-i includem la Anti Valentine's, la fel cum vom face si cu Tapinarii si al lor concept anual binecunoscut anti-indragosteala, de data aceasta in Club A, cu un opening act umoristic marca George Bonea de la Academia Catavencu. Nici Zob si Niste Baieti nu stau prea bine la capitolul sentimentalisme si promit un eveniment agresiv in Fabrica.

 

 

 

citizen panic

 

 

 

A venit momentul sa Enter the Rabbit Hole din Panic! si sa te lasi sedus de Citizen, londonezul care a facut o pasiune pentru house-ul anilor '90.

 

Daca nu te-ai saturat de inimoare, vineri Smiley va fi "Preocupat cu gura ta" in True Club, iar Bad Boys Blue te reintorc si mai mult in timp, iti aduc aminte de fiorii primei iubiri si creeaza o atmosfera 80's la Patria.

 

Iubeste, simte, manifesta-te si savureaza - scapare de Ziua Indragostitilor nu prea exista, asa ca e mai bine sa-ti intri in rol. ;)

Distribuie