• Share

BSFF, The Mission si FNTi

BSFF, The Mission si FNTi
Foto: The Mission FB.

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 31 octombrie - 4 noiembrie 2016

N-ai inteles mare lucru din titlu? Nu-i nimic, te lamurim de indata. Sunt evenimentele de top de saptamana asta la care tu vei fi prezent, fara doar si poate: Bucharest Short Film Festival, The Mission si Festivalul National de Teatru Independent.

Bucharest Short Film Festival

Vrei sa vezi o selectie a filmelor independente de scurtmetraj? BSFF vine cu sectiuni de Film Narativ, Documentar, Experimental, Videoclip, Student, Drepturile omului si Animatie, cu scopul de a raspandi spre recunoastere publica cele mai interesante dintre ele.

Noua comunitate de profesionisti, artisti si debutanti in cinematografie se intalnesc intre 1 si 5 noiembrie la Cinema Union. Incepe la ora 20:00, iar programul il gasesti aici. Intrarea este libera.

The Mission

Ti se citeste nerabdarea-n privire cand auzi The Mission? Te intelegem si pentru tine am facut asta. Bine, si pentru cei 16 ani de party cu cele mai tari nume din industrie. Iar anul asta nu face exceptie cu Luciano, Magda, Victor Stancov si Benoit&Sergio.

Iti lasi trupul sa se miste in ritmuri numai de tine cunoscute sambata, pe 5 noiembrie, de la 22:00 in Sala Polivalenta. Bilete iti cumperi de pe bilete.ro - 60 Lei regular in avans, 80 Lei regular la intrare sau intre 100 - 120 Lei daca preferi statutul de VIP.

Festivalul National de Teatru Independent

Teatrele independente din Bucuresti au pus la cale patru zile de spectacole, 37 la numar, a cate trei sectiuni. Le urmaresti la Godot, Point, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, In Culise, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul de Arta Bucuresti, Centrul Cultural „Nicolae Balcescu”, Coquette, Carturesti Carusel si cel de pe Lipscani in perioada 3 - 6 noiembrie.

Ce aduce nou a IV-a editie? Un one man/woman show si lansarea unei platforme prin care membrii Companiilor de Teatru Independent si alti reprezentanti ai domeniul vor dialoga.

George Remes, Directorul Festivalului National de Teatru Independent:

Ne bucuram ca si in acest an putem oferi publicului spectacole de calitate din toata tara. FNTi este o celebrare a teatrului independent romanesc, care s-a nascut si a crescut, fara indoiala, din dorinta noastra de a multumi fiecarui spectator pentru sprijinul pe care il acorda scenei alternative.

Programul mai jos:

Distribuie