• Share

Bucurestiul la inaltime prin lentilele lui Andrei Zdetovetchi

Bucurestiul la inaltime prin lentilele lui Andrei Zdetovetchi

 

Munca unui fotograf se reduce la a-i seduce, a-i amuza si a-i distra pe cei din jurul lui. Desi la prima vedere par lucruri marunte, fotografii reusesc sa dea culoare peisajelor urbane, sa surprinda valoarea enigmatica a oamenilor si sa transpuna totul in viziunea lor artistica.

 

 

bucuresti la inaltime fotografie peisaje urbane

 

 

Un astfel de exemplu este cel al lui Andrei Zdetovetchi, care s-a indragostit la prima vedere de peisajele urbane. A avut oportunitatea de a participa la un workshop la inaltime, organizat de Cristian Vasile pe SkyTower. Andrei a incercat sa transpuna prin intermediul fotografiilor sale experienta unica de a avea Bucurestiul la picioarele sale. A reusit sa depaseasca limitele conventionale ale workshop-ului, dorindu-si sa creeze mai mult decat niste poze de duzina. Astfel ca, plecand de la task-urile simple de a surprinde orasul la asfintit, la amurg si noaptea, a ajuns sa se joace cu panoramele de 360 de grade, cu tehnica de freelensing si cu detaliile orasului.

 

 

cartierul aviatiei bucuresti fotografie 2014

 

 

Data viitoare promite sa incerce chiar si un timelapse. Pana atunci, puteti vedea ce fotografii a realizat in cadrul workshopului.

 

Click pe foto pentru marire

palatul parlamentului bucuresti fotografie dragonul rosu bucuresti fotografie
herastrau bucuresti fotografie city gate bucuresti fotografie

Foto: Andrei Zdetovetchi

 

Pentru mai multe fotografii, puteti intra aici.

Distribuie