• Share

Cadouri de Martisor - hai la targ!

Cadouri de Martisor - hai la targ!

 

Soarele isi arata timid primele raze, nametii de zapada se topesc incet-incet, strazile devin mai aglomerate si agitate -  e clar, vine primavara! Si odata cu ea si sarbatoarea Martisorului, de care nu ai cum sa nu te lovesti, la propriu: tarabele cu martisoare si fel si fel de brizbrizuri te asteapta la fiecare colt, targurile sunt multe si aprovizionate, iar pietele de flori si florariile abia mai fac fata cumparatorilor.

 

 

martie martisor 2012 bucuresti targuri

 

 

Dar sa incepem cu inceputul!

 

Cum mai sunt doar cateva zile pana la 1 martie, cand domnii ofera doamnelor o floare sau un martisor (desi regula nu e intotdeauna aceeasi), iti propunem o serie de targuri care merita putina atentie, mai ales ca majoritatea pun la vanzare obiecte hand-made, unicat.

 

 

La mall, vei putea alege intre Targul Martisorului si al florilor la AFI Palace Cotroceni sau Targul pentru femei, pe banii barbatilor de la Sun Plaza. Doua concepte diferite, insa aceeasi atmosfera de shopping inca de la intrare.

 

Cani, bijuterii, cristale, cosmetice, rame foto, magneti - sunt doar cateva din variantele de martisor pe care poti sa le achizitionezi de la Palatul National al Copiilor, cu ocazia Targului de Martisor. Atentie, vorbim si de o cauza nobila!

 

Ca de fiecare data, cu fiecare ocazie, de la Sala Dalles nu lipseste niciun targ, nici macar cel de Martisor - Festivalul Primaverii, unde vei putea gasi, pe langa clasicele martisoare, si variante gastronomice sau hand-made!

 

Targul de Martisor de la Loc de Joaca se detaseaza de varianta obisnuita a martisorului si propune o atmosfera fashion: colectii semnate de tineri designeri, accesorii, haine vintage, dar si expozitii de arta sau fotografie. In plus, pasionatele de fashion pot face si schimb de haine!

 

 

martisor 2012 targ bucuresti martie

 

 

Totusi, cele mai active cand vine vorba de targuri dedicate primaverii sunt muzeele bucurestene:

 

Muzeul Taranului Roman propune un Targ de Martisor cu obiecte realizate manual, din materiale diverse si neasteptate, prezentate de 200 de mesteri tarani, artisti plastici sau studenti.

 

La Geo - Expo Martisor, cristalele, bijuteriile si obiectele de decor din fel si fel de pietre si cristale dau martisorului o nota aparte. La Muzeul de Geologie.

 

ILoveHandmade, cum ii spune si numele, este un targ care are loc la Muzeul Municipiului Bucuresti - Palatul Sutu dedicat in intregime obiectelor si accesoriilor lucrate manual, fie ca sunt din lut, lemn sau pasta polimerica!

 

La Muzeul Satului se aduna mesteri si artisti plastici care vor confectiona cele mai frumoase obiecte pentru inaugurarea primaverii. Pe scurt, de Martisor la Muzeul Satului.

Distribuie