• Share

Ce faci in weekend prin Bucuresti daca nu mergi la Summer Well

Ce faci in weekend prin Bucuresti daca nu mergi la Summer Well

 

Este weekend-ul cu Summer Well, ceea ce inseamna ca Bucurestiul se muta la Buftea pentru doua zile de iarba verde plus muzica. Bine, nu chiar tot Bucurestiul. In caz ca nu ati prins bilet sau chiar nu sunteti fani Placebo sau The National, hai sa vedem ce altceva mai putem face in acest final de saptamana prin oras.

 

 

cu bastonul prin bucuresti 

 

 

Vineri

 

 

Film in parc

 

Un altfel de romantism in parc, implica o patura si un film in aer liber. Iar filmele propuse de Caravana Metropolis – Cinema in aer liber - Bucuresti sunt unul si unul... 

 

 

Dans pe DN1

 

Pe DN1 nu se mai merge, se danseaza! Vineri, dar si sambata, pentru un abonament de 80 de lei, va puteti delecta cu muzica pusa la cale de Felipe Valenzuela, Livio & Roby, Kenny Larkin etc.

 

 

Sambata

 

 

Cu bastonul prin Bucuresti

 

Plimba-te altfel prin Bucuresti, in cadrul unui tur pietonal gratuit. Punctul de plecare este in fata Ateneului, iar traseul va trece pe urmatoarele strazi: Episcopiei - Știrbei Voda - Calea Victoriei - Nicolae Kretulescu - George Enescu - str. Gen. Berthelot - Banului - Biserica Amzei - Christian Tell - Bdul Dacia- Henri Coanda - Nicolae Iorga.

 

 

Local Gathering: Alexander Skancke, Priku, Zotist, Sowhat, Marsomatic700 aka Sublee & MPasasas

 

Sau, cu alte cuvinte, muzica si distractie in Parcul Carol.

 

 

bataie cu apa bucuresti 2014

 

 

Duminica

 

 

Road Grand Prix - Bucuresti

 

Duminica poate incepe cu o competitie de ciclism. Fie ca admirati, ori doar participati, e cazul sa stiti ca in aceasta etapa circuitul va fi in jurul Casei Poporului.

 

 

Cea mai mare bataie cu apa: Concert Nicole Cherry, Lidia Buble, DeMoga Music

 

O racorire urbana poate insemna inclusiv o bataie cu apa in parc. In cel mai organizat mod cu putinta. Asadar, apa si muzica in Parcul Tineretului de la orele 15.00. 

Distribuie