• Share

Chiar ai ce sa faci weekendul asta, in Bucuresti

Chiar ai ce sa faci weekendul asta, in Bucuresti
Sursa foto: Facebook Art Safari

Art Safari

Ca in fiecare an, la Art Safari avem colectii romanesti si internationale, contemporane si clasice, cu autori mai cunoscuti si mai putin cunoscuti. De data aceasta, expozitia are loc in Piata George Enescu, intr-un cort special amenajat. O arta la cort tare frumoasa, zicem noi.

Sa nu ratezi pavilionul „Altceva despre Ceausescu”, pictura importanta din Palatul Primaverii.

Intrarea costa 50 lei, iar expozitia dureaza pana pe 20 mai.

 


Sursa foto: Facebook Art Safari

Noaptea muzeelor

Lasand toata imbulzeala la o parte, Noaptea muzeelor chiar e un eveniment misto si numai pentru ca vezi atata forfota frumoasa seara prin Bucuresti.

 O sa poti vizita Muzeul Taranului Roman, Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", Muzeul National al Literaturii Romane, Palatul Mogosoaia, Muzeul National de Geologie, Centrul expoziţional documentar al Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", Muzeul National Tehnic "Prof. ing. Dimitrie Leonida", Muzeul National "George Enescu" si Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi.

 World Press Photo

Cea mai importanta expozitie de fotojurnalism la nivel global, World Press Photo, ajunge la Bucuresti si in acest an. Pana pe 23 mai, la Muzeul National de Arta, o sa poti vedea cele mai impresionante fotografii care au fost apreciate in 2017 de public si critici.

Programul de intrare:  de miercuri pana duminica, intre 10:00 si 18:00.

Biletele se pot achizitiona la intrarea in expozitie, iar pretul este de 10 lei.

Sursa foto: WorldPress Photo Romania Facebook

Distribuie