• Share

City Rush 21-27 septembrie

City Rush 21-27 septembrie

City Rush iti da sugestii nu ca sa te convinga, ci ca sa iti satisfaca "that certain itch", nevoia de o experienta draguta sau o descoperire in dedesubturile Bucurestiului.

 

Avem o saptamana destul de linistita, timp de contemplatie si calm. Fara frica, experimentam.

 

#eye candy

Pentru copiii pe care îi aveți sau îi cunoașteți, Asociația pentru Teatru și Carte (PETEC) prezintă proiectul Fapte vitejESTI in Bucuresti, un spectacol care își propune să dematerializeze fricile copilăriei.

 

Cele șase povești de fapte vitejești în București sunt aduse pe scena CNDB-ului de și cu Ruxandra Coman, Selma Dragos, Paul Dunca, Smaranda Gabudeanu, Cristina Lilienfeld, Razvan Rotaru, George Turliu. Muzica originală live a lui Marian Cîtu va fi acompaniată de vocea și instrumentele lui George Turliu.

Miercuri și joi, 23-24 septembrie | Blvd. Marasesti 80-82 | ora 10 am

 

Bonus: Sambata se intampla Noaptea Caselor, prilej de explorare a spatiilor semi-private care gazduiesc comunitati creative. 

 

 

 

 

#ear candy

Un concert sub fina tutela a Sâmbăta Sonoră, Singing Exibition a luat nastere in 2012 ca o prezentare de proiecte sonore interesante. Pentru a sasea editie invitatul este Tim Holehouse, un mutant delta blues man, in deschiderea caruia il vom asculta pe Dan Michiu Dinescu. Se anunta poate unul dintre cele mai satisfacatoare urechii editii, de ascultat la Gradina OAR.

 

Miercuri 23 septembrie | Pictor Arthur Verona 19 | ora 8 pm

 

 

tim

 

 

# thought candy
Conferinta – Ieșirea din sine. O tentație contemporană - e un eveniment aniversar a 15 ani ai Masterului de Antropologie SNSPA, cu ocazia caruia il putem asculta pe David Le Breton, antropolog, profesor al Universității din Strasbourg și membru al Institutului Universitar din Franța. Se anunta full house la Elvira Popescu, asa ca sa fiti acolo devreme. 

 

Intrarea este liberă iar evenimentul este tradus simultan.

Joi 24 septembrie | Bd. Dacia 77 | ora 5:30 pm

Distribuie