• Share

City Rush 28 septembrie - 4 octombrie

City Rush 28 septembrie - 4 octombrie

 

City Rush iti da sugestii nu ca sa te convinga, ci ca sa iti satisfaca "that certain itch", nevoia de o experienta draguta sau o descoperire in dedesubturile Bucurestiului.

 

S-a facut frigut si asta se simte si in oferta de evenimente. Pentru inca o luna, pana ne obisnuim cu sezonul rece, stam mai mult in casa si cand iesim o facem cu un motiv intemeiat.

 

#eye candy

Revista Arta isi lanseaza numarul 13, dedicat ceramicii contemporane. Evenimentul marcheaza si dezvelirea simbolica a site-ului refacut pentru a face fata mai bine nevoilor cititorului si privitorului de arta. La etajul 4 al MNAC le vom auzi si pe Diana Miron si Bogdana Dima, cu un performance muzical live - free improv pe laptop, pianină dezacordată de timp, voce, vioară şi home-made pluricord.

Miercuri, 30 septembrie | Str. Izvor 2-4 | ora 6.30 pm

 

Bonus: Joi, de la 8 pm, M60 se transforma in galeria personala a lui KITRA.

 

 

kitra bucuresti arta

 

 

#ear candy

Weekendul viitor incepe Electronic Beats, festival de amploare care se va intampla in mai multe locuri, cu cate doua scene pe seara. Atelierul de Productie, Guesthouse, Studio Martin si Control vor gazdui editia romaneasca a festivalului.

 

 

street store bucuresti

 

 

#thought candy
Sambata, intre 8 am si 6 pm, se organizeaza primul Street Store din Romania.

 

Acest "magazin" gratuit de imbracaminte e un concept pop-up care se plimba prin lume, incercand sa creasca vizibilitatea problemelor persoanelor fara adapost. A venit toamna, asa ca mii de oameni au nevoie de ajutorul nostru. Street Store nu e un eveniment, ci un gest care se adreseaza oamenilor "invizibili", cei pe care nimeni se pare ca nu ii mai observa, dar cu care ne intersectam zilnic.

Sambata 3 octombrie | Str. Schitu Magureanu, pe trotuarul parcului Cismigiu

Distribuie