• Share

City Rush 31 august - 5 septembrie

City Rush 31 august - 5 septembrie

 

City Rush iti da sugestii nu ca sa te convinga, ci ca sa iti satisfaca "that certain itch", nevoia de o experienta draguta sau o descoperire in dedesubturile Bucurestiului.

 

Se vede ca incepe toamna, saptamana asta e plina de evenimente de toate felurile, mai ales vernisaje. Si avem un weekend plin, pregatiti-va!

 

#eye candy

 

 

Dupa o luna in care Abraham Kritzman, Angels Miralda si Marlene Steyn au fost rezidenti ai proaspatului proiect ODD, cautand manifestari ale mitului in imaginarul societatii contemporane, cei trei artisti va asteapta pe 1 septembrie la vernisajul expozitiei His Sprinkled Blood Served To Fructify Three Golden Apples.

Marti 1 septembrie | Selari 13 | ora 7 pm

 

Bonus: Intre 31 august si 3 septembrie, vizitati galeria AnnArt pentru Metha-lan --- The (Irreversible) Passage of Time, o expozitie colectiva care exploreaza potentialul noilor generatii de a iesi din circuitul artistic clasic.

 

Bonus 2: In weekend incepe, la Brasov, festivalul Amural, dedicat instalatiilor de lumina si artei video cu precadere, dar care include si concerte, expozitii si un pic de poezie. Festivalul se desfasoara in zona de dupa zidul medieval al orasului si e un motiv bun pentru un weekend la aer curat si relaxare.

 

 

#ear candy

 

 

Plurabelle, duo-ul electronic de care ori te indragostesti, ori nu-ti place deloc, are concert la Gradina OAR, joi. Baietii se joaca intr-o zona dark, senzuala si cu mici explozii puternice de energie.

Joi 3 septembrie | Arthur Verona 19 | ora 8 pm

 

Bonus: Duminica seara, de la 9 pm, canta Mos Def in parcul Izvor, pe scena festivalului Creative Fest. Intrare libera, grafitti si toate chestiile cu care sunteti obisnuiti la festivalulrile care vor sa scoata in fata cultura urbana.

 

 

# gourmet candy

 

 

Daca vreti sa tineti cu dintii de vara, o puteti face la propriu cu inghețata tradițională greceasca din lapte și orhidee sălbatice cu mastic din Insula Chios, servită cu dulceață de portocale. De gasit la Taverna Meze.

Pret: 19 lei

Distribuie