• Share

Color, Creative Est si Noaptea Caselor

Color, Creative Est si Noaptea Caselor
Foto: Kristal Glam Club FB.

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 10 - 16 octombrie 2016 

O noua vorba circula pe strazile Orasului Meu si anume ca ce-i in top e musai, adica Absolut Color: Dixon, Sit si Khidja, Creative Est si Noaptea Caselor.

Absolut Color - Dixon, SIT, Khidja

Stii ca in Kristal te distrezi cel mai tare. De asta vii si vinerea asta, unde te asteapta Vlad Caia si Cristi Cons de la proiectul SIT, marele Dixon si act-ul celor de la Khidja. Doar ca-n ordine inversa, de la ora 22:00. Dj Resident Advisor e si el la platane, cum te-a obisnuit de trei ani consecutiv.

Ai nevoie de card pentru ca accesul se face doar in baza lui, iar daca n-ai aplici la [email protected] si mai poti fi insotit de inca trei persoane venite in acelasi timp cu tine. Un bilet te costa 40 Lei/persoana.

Creative Est

A doua editie a evenimentului care aduce industriile creative romanesti si est-europene impreuna incepe maine, 11 octombrie si se termina duminica, pe 16 ale aceleiasi luni. La Deschis Gastrobar, Arcub Gabroveni, Universitatea Ion Mincu, UNARTE si alte locatii care nu au mai fost deschise publicului larg pana acum, precum Industria Bumbacului, o hala industriala care gazduieste evenimentul principal al festivalului pe 15 si 16 octombrie.

Sunt conferinte, workshop-uri, dezbateri, portofolio reviews, round tables, seri creative si market de vazut, participat si explorat. Programul pe-ndelete il gasesti pe http://creativeest.ro/ in sectiunea Festival Agenda.

La Food Market & Farmers Market de duminica intrarea este libera, insa pentru celelalte evenimente afli de aici ce trebuie sa faci pentru a avea bilete.

Foto: Creative Est FB.

Noaptea Caselor

Sambata, pe 15 octombrie, Bucurestiul intra intr-un circuit nocturn al caselor si apartamentelor mai anapoda, altfel, ciudate, diferite sau cum vrei sa le consideri. Cert e ca sunt mini centre social-culturale, cum insasi organizatorii le caracterizeaza.

Cui apartin si de ce-ti dau voie oamenii in casele lor? Unor intreprizatori, mesteri, jurnalisti, activisti sau artisti, toti creativi, care au construit impreuna o retea informala, descentralizata, dar eficienta. Tot de la ei au pornit multe dintre activitatile la care dai attend din galerii, baruri, huburi si de pe strazi.

Care sunt? Incepi cu Avanpost8, Carol 53, Casa Jurnalistului, Casa Lupu, Cetatea Artelor, Colivia, Home Matasari, Manasia Hub, Modulab si inchei cu Insula 42.

Distribuie