• Share

Concerte, festivaluri si party

Concerte, festivaluri si party
Foto: Up Stairs FB.

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 24 - 28 octombrie 2016

Abia a inceput saptamana. Cu trezit de-a-ndoaselea si snooze. Dar stai sa vezi cum se termina. Cu sentimente de implinire si mandrie, ca un veteran care si-a incheiat fiece zi de lucru triumfator, cu evenimente diverse:

Luni - Tea&Coffee Festival

Pentru ca esti un impatimit al cafelei, stii cum se bea si de ce dai zece lei pe ea, dar ai si locurile tale pe unde treci zilnic inainte de job sau facultate.

Acum, pana pe 30 ale lunii, se intampla si festival de ceai si cafea. La Gabroveni, cu arome pe alese, aparatura de specialitate si blenduri pe masura. Sunt sapte seri pana atunci, fiecare vine cu tema ei, energie si din culturi diferite. Azi e seara armeneasca si afli ce trebuie despre ea de aici. Ia de pofteste la ceai si/sau cafea cu teatru, muzica, film, design si gastronomie, nu oricum!

Marti - Up Stairs

Ce treaba are arhitectura cu dansul contemporan si ce-are a face artele vizuale cu psihologia te intrebi? Uite ca Up Stairs e un experiment - scurtmetraj care-ti raspunde la nelamuriri in Control. Dezbaterile si teoretizarile urmeaza sa se desfasoare in noiembrie. Intrarea e libera si incepe la 20:00.

Miercuri - David Lynch presents Chrysta Bell

Tot in Control vii si azi, dar la concertul Chrystei Bell. A inregistrat si scris cateva melodii alaturi de regizorul David Lynch si ai sansa sa te bucuri de ele in toata splendoarea lor la eveniment. Au si-un EP nou pe cale de lansare, asa ca numai surprize si lucruri bune te asteapta.

Ce mai trebuie sa stii este ca intrarea te costa 50 Lei, se face la ora 20 fix si cumperi bilet de pe eventbook.ro.

  

Joi - HipTrip Travel Film Festival

Dai fuga pe meleaguri straine cum prinzi ocazia si bine faci. Iar pentru cei ca tine ai HipTrip Travel Film Festival cu pelicule care-ti aduce-n prim plan Olanda, Qatar, China, Brazilia, Norvegia, Irak, Germania sau Argentina. Toate in Cinemateca la Sala Union sau Eforie. Mai multe ti-am povestit aici. Insa bilete ai pe eventbook la preturi intre 13 - 140 Lei.

Vineri - We want techno

Aici poti castiga una din cele doua invitatii duble la ultimul party de genul pe 2016. Si cum trebuie sa fie memorabil, invitata e Sasha Carassi, care vine in premiera in Romania. Pe scena din World Trade Center mai urca Marc Houle, Mircea Ivan pe care-l stii drept un rezident al evenimentului, Kodeera si BU GO deschide seara. Bilete gasesti pe livetickets.ro si te costa 25 Lei in presale. La intrare 30 Lei pana-n ora 01:00 si dupa 40 Lei. Bafta! ;)

Distribuie