• Share

Conventia Tatuajelor, TiMAF si-o Skema

Conventia Tatuajelor, TiMAF si-o Skema

Top 3 evenimente ale weekend-ului 14 - 16 octombrie 2016

Weekend-ul asta ti-l petreci in deplasare la International Tattoo Convention, Skema 1400 si Festivalul International de Muzica si Arta Transilvania, TiMAF. Din Bucuresti la Sinaia si apoi in Cluj:

International Tattoo Convention Bucharest:

Artist tatuator, specializat in piercing sau doar pasionat de povesti desenate pe corp?

De astazi si pana duminica esti de gasit la Crystal Palace Ballroom pentru a-i intalni pe cei mai priceputi in domeniu, sa afli ultimele noutati in materie de culori, tehnici si tehnologii.

Il poti aborda pe Paul Booth, supranumit si Regele tatuajelor Rock’n’Roll de revista Rolling Stone, daca vrei sa te specializezi in acest tip de arta. Lucrarile i le vezi pe membrii trupelor Slayer, Pantera, Sepultura, Mudvayne sau Slipknot. Daca nu ai drum curand prin New York, a-i face bine sa profiti de ocazie.

Emilio Gonzales, America si Rolf Bucholz, cunoscut drept cel mai pierced barbat din lume, vin cu un show neconventional de modificari corporale.

Tot un show datator de emotii iti aduc si Death do us part Danger Show (Charlie si Rachel Atlas), iar Femke Fatale, model pin up si scriitoare, s-a pregatit de un show live de body piercing.

Organizatorii ti-au pregatit si concursuri, concerte, petreceri,  activitati conexe, doar doar iti cumperi bilete: 15 Lei - acces unic, 40 Lei - abonament acces 3 zile, 120 Lei - abonament VIP. Le gasesti aici. Daca vrei sa pleci cu o amintire de la artistul tau preferat, iti poti face o programare aici.

Skema 1400:

Cum suna un party la cota 1400? Awesome! Asigura-te ca ti-ai pus in bagaj fesul, bocancii si cele mai groase pulovere si ne vedem la Hotel Cota 1400. Maine seara, de la ora 20:00.

Valentino Kanzyani, Piticu, Gescu si multi altii sunt aici pentru atmosfera si beat-uri, de la apus si pana dupa rasarit.

Bilete pentru Skema iti cumperi de pe livetickets.ro - 40 Lei, iar cazarea o faci la locatie, bineinteles.

Festivalul International de Muzica si Arta Transilvania, TiMAF:

A VI-a editie de TiMAF incepe cu un program integrat, din domenii precum artele plastice, decorative, stradale, creatie si mestesugarit, design vestimentar, de interior sau literatura, asa cum te-a obisnuit.

Daca Vama a deschis festivalul aseara, astazi ii asculti pe baietii de la Cred Ca Sunt Extraterestru, la Euphoria Music Hall, de la 22:00. Bilete gasesti la intrare - 20 Lei.

Duminica, pe 16 octombrie, la Cinema Florin Piersic vezi Amantul inselat, spectacol premiat la Stuttgart si regizat de Orlin Diakov. Bilete aici.

Pe 18 ai concerte educative, insa cum locurile sunt limitate te sfatuim sa-ti faci o rezervare la [email protected]. Pe 21 la Sala Polivalenta vin Fedde le Grand si Tujamo, doi dintre DJ-ii tai preferati de altfel. Daca nu ti-ai cumparat inca bilete, incearca aici - 97,2 Lei.

Ultimele doua evenimente sunt Simfonia Filmelor pe 23 octombrie la Auditorium Maximum si piesa de teatru Menage a trois la Teatrul National Cluj-Napoca, pe 27 octombrie.

Despre fiecare afli mai multe detalii aici.

Distribuie