• Share

Culturalizare la sfarsit de saptamana. Wanna try?

Culturalizare la sfarsit de saptamana. Wanna try?

 

Saptamana aceasta iti propunem un weekend cultural, artistic, dedicat artelor frumoase, you name it! Fie ca vrei sa vezi ce a facut Institutul Cultural Roman in ultimul an sau esti mai degraba pus pe shopping mai special, optiuni exista pentru fiecare.

 

 

Teatrul Odeon isi extinde domeniul de activitate! Mai bine spus, intr-un spatiu in care erai obisnuit sa vezi unele dintre cele mai premiate piese de teatru, acum ai ocazia sa asisti, pana pe 22 decembrie, la o expozitie. 8 Femmes se numeste si este dedicata artei textile, costumelor si accesoriilor, create de artistele Ramona Stanca Virtosu si Laura Cherciu Avramescu.

 

 

wagner maini inteligente

 

 

 

Daca nu te multumesti doar cu admiratul, la Wagner Maison de la Porcelain poti sa si investesti in cadouri rare, create de designeri din cei mai diversi: Kristina Dragomir (palarii si accesorii), Iuliana Vilsan (pictura si grafica), Portobello (creatii vestimentare), Nalia Varam (incaltaminte), Dadoo (aranjamente florale), Ana Wagner (pictura pe portelan si grafica) si Privileg Catering (arta culinara). Totul pe parcursul a cinci zile, din 9 pana pe 13 decembrie, in cadrul evenimentului Maini Inteligente.

 

 

Dar ce ne atrage noua atentia cel mai tare este activitatea Institutului Cultural Roman, care se muta pentru cateva zile la BCU. 5 (arte) in cinci (zile) - ICR la BCU te asteapta cu intrarea libera pana sambata, 10 decembrie, intr-o serie de evenimente, de la film la grafica, pantomima, voce, chitara, percutie, colinde, lecturi si dezbateri. Prezentat ca o insumare a activitatii ICR din ultimul an, evenimentul promite atat culturalizare, cat si voie buna. Pachet complet!

 

 

Sigur, activitatile de zi s-ar putea sa nu te multumeasca pe deplin, asa ca Celelalte Cuvinte, veteranii rock-ului romanesc isi aniverseaza 30 de ani de activitate pe 8 decembrie la Sala Palatului, ultima oprire din turneul sustinut in intreaga tara. Pentru melancolici.

 

 

 

handsome furs control 9 decembrie

 

 

 

Nici portia de alternativ nu lipseste din meniul complex de weekend, candienii electro-rock/synth-punk de la Handsome Furs poposind pentru a treia oara in Romania, de data aceasta pentru a-si promova cel mai recent album, Sound Kapital in Club Control. Deloc de neglijat este opening act-ul romanilor de la Hot Casandra, noul proiect electro/power-pop al lui Paul Ballo (Trouble Is, Go To Berlin, Kumm, The Amsterdams). Vineri, 9 decembrie.

Distribuie