• Share

De vineri pana duminica, distractie urbana in aer liber

De vineri pana duminica, distractie urbana in aer liber

 

Ne-am cam saturat de capriciile vremii, asa ca hotararea cea inteleapta este sa nu o mai bagam in seama. Ceea ce inseamna ca in acest weekend ne incapatanam sa ne distram si sa ne simtim bine in aer liber. Vom alege cu greu dintre atatea evenimente incitante, mai ales ca trebuie sa acoperim nu numai Bucurestiul, ci si imprejurimile.

 

 

Program vineri

 

 control day out 2014

 

 

Targul de Vara de la Hanul Manuc (27 - 29 iunie)

 

Targuieli de vara? Poftiti in curte la Hanul lui Manuc, care va va astepta cu o gramada de minunatii, de la vinuri, la cosmetice sau produse de vacanta. Intrare: 10 lei, care se va transforma in voucher de cumparaturi.

 

 

Control Day Out 3

 

Pregateste-ti patura de picnic din timp si ocupa un loc, vineri la Verde Stop, pentru ca la ora 17.00 debuteaza Control Day Out 3 si se lasa cu distractie si cantari toata seara. Line-up: Tricky, Alexandrina, Chinawoman, When Saints Go Machine, Fine It's Pink. Daca nu ti-ai luat deja bilet, in seara evenimentului costa 130 lei.

 

 

We Dance: Guy Gerber, dOp, Cezar & Kozo, Cristi Cons

 

In caz ca nu ti-e pe plac line-upul de la Control Day Out, ai sansa sa dansezi pe alte ritmuri la Playa Verde Summer Club. Pregateste-te sa rezisti pana a doua zi. Te vor ajuta: Guy Gerber, dOp, Cezar & Kozo, Cristi Cons & Cap. Bilet: 30 lei pana la miezul noptii, 40 de lei dupa.

 

 

Program sambata


shortsup gradina botanica

 

 

Play Design Fair 3

 

Ne incepem sambata cu o tura la un targ de unde putem pleca cu idei insolite de reciclare. Play Design Fair isi va etala prima editie de vara pe terasa Chez Elvire. Intrare: 10 lei.

 

 

Via Sport 2014 (27 iunie - 24 august)

 

Este weekend-ul in care se da startul unui nou sezon Via Sport. Suntem invitati sa ne plimbam la Sosea (Kiseleff), dar sa si facem miscare, pe cei 10 km de strada care se va inchide traficului rutier.

 

 

Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2014

 

Editia din acest an va avea loc la Gradina Botanica, asa ca se anunta un picnic nocturn cinefil. Biletele costa 40 de lei, la intrare, iar daca vremea nu va fi la fel de impresionata de scurt-metrajele premiate la cele mai importante festivaluri, evenimentul se va reprograma pentru 7 iulie.

 

 

Zilele Prieteniei 2014 (28 - 29 iunie)

 

Bere, distractie si cele mai cool trupe romanesti ale momentului vor face sa rasune timp de doua zile Piata Constitutiei. Extra: intrare libera.

 

 

Program duminica

 

 wonder day billy idol

 

 

Arka - gradina de cultura alternativa

 

N-ati obosit, nu-i asa? Duminica debuteaza cu relaxare la Ceainaria Cinci cu ceai, jocuri, workshop-uri, targ si  muzica live. Sfat: nu ocoliti standul celor de la Colivia!

 

 

Billy Idol - Bucuresti

 

Daca duminica vine cu pofta de un concert clasic, atunci Arenele Romane si Billy Idol sunt raspunsul. Bilete la intrare: 181.9 lei.

 

 

WonderDay - Asaf Avidan, Delilah & Tape Five

 

De obicei, duminica se lasa cu picnic la Mogosoaia. De aceasta data va fi un picnic - concert, iar invitatii sunt: Asaf Avidan, Delilah, Moonlight Breakfast, Tape Five, Aylin & The Lucky Charms. Bilete la intrare: 160 lei.

Distribuie