• Share

De weekend: Street Heroes & petreceri pe final de vara

De weekend: Street Heroes & petreceri pe final de vara

 

Nu mai e nicio cale de scapare, am ajuns cu pasi repezi in ultimul weekend de vara! Drept urmare, singura solutie e sa profitam la maximum de el, mai ales daca vara a trecut in viteza pe langa noi si n-ar strica sa mai adunam niste amintiri pe ultima suta de metri.

 

 

 

vara final weekend petrecere

 

 

 

Deci, iata oferta:

 

Street Heroes, cel mai cool festival de cultura urbana a ajuns la editia cu numarul 4, care include rideri de la noi si de afara, artisti de tot felul (Subcarpati, Bass Turbat, Grasu XXL si multi altii), oameni frumosi si mult extrem! Vineri si sambata ai program de dimineata pana seara in SkatePark Tineretului, fara risc de plictis. Iti oferim si un pont: daca ajungi acolo pana in ora 14:00 (si nu mai parasesti teritoriul eroilor strazii, bineinteles), nu mai e nevoie sa platesti bilet! 

 

 

 

street heroes 4 2012 tineretului

 

 

 

Distractia nu se rezuma doar la sporturi extreme, intrucat sambata noapte afterparty-ul se tine la Arenele Romane si ii aduce in fata fanilor pe Cookie Monsta si Funtcase!

Toate detaliile despre Street Heroes 4 le gasiti aici!

 

 

Si daca tot am intrat in zona de extrem, ar mai fi o varianta: Dementor Motocross Cup pune motoarele in miscare sambata la pranz, pe un circuit nou si privat, intre Soseaua de Centura si Autostrada A1

 

 

 

motocross cup a1 bucuresti

 

 

 

Dupa atata sport, de ce sa nu continui cu niste dans? Optiuni avem, deci niste perindari intre petreceri si concerte ar fi la ordinea zilei. Sau a noptii.

 

Vineri ne aranjam cum se cuvinte pentru o noapte la palat (Palatul Ghika, that is), unde Crazy P, PillowTalk si Rick Wade incheie seria petrecerilor Color din aceasta vara. 

 

 

 

crazy p pillowtalk rick wade color

Crazy P @ Palatul Ghika

 

 

Alternativa de vineri o reprezinta Vika Jigulina, Mano, Jay Bliss si Voi Cu la The Roof, in cadrul Moonlight Dance.

 

 

Sambata incepem warm-up-ul cu Byron unplugged la Cafe Verona, alaturi de invitatii speciali Luiza Zan si A Quattro Quartet. Un eveniment care sigur va (re)deschide apetitul pentru muzica chiar si celor care si-au incarcat vara cu mult prea multe concerte.

 

 

 

byron concert acustic verona luiza zan

 

 

 

Continuam pe ritmuri electronice intr-o petrecere 100% de vara cu Hawaii Sunset Beats la Island Club (Piscina Apa Nova), unde cap de afis sunt Kid Rob, Voi Cu Tudor, Razvan Popescu si Proj. Masombi.

 

 

Pentru aprofundari muzicale, recomandam o vizita in Mansarda, unde A.Crihan, Alexandru Jijian, Profet si Luger vor intra in Deep Explorations pe timp de noapte.

Distribuie