• Share

Evenimente care nu trebuie ratate in septembrie 2015

Evenimente care nu trebuie ratate in septembrie 2015

 

Luna septembrie, denumita popular Rapciune, este cunoscuta ca fiind perioada in care se culeg recoltele. Pentru cei mai multi dintre noi este perioada in care reincep scoala si facultatea, iar cluburile se muta inapoi in capitala, dupa ce si-au petrecut sejurul la mare. Cu toate ca v-am obisnuit cu evenimentele pentru care merita sa puneti bani deoparte de la inceputul lunii, prima luna de toamna vine si cu felurite festivaluri sau concerte a caror intrare este libera, pe care nu trebuie sa le ratati.

 

 

evenimente mari septembrie 2015

 

 

Festivalul Ambasadelor 2015 (1-5 septembrie)

 

Prima luna de toamna incepe cu Festivalul Ambasadelor, desfasurat in perioada 1-5 septembrie, in locatii precum Biblioteca Nationala a Romaniei, Parcul Tineretului si Cinema Studio. Acest eveniment reprezinta un concept unic in peisajul cultural din Romania, promovand diversitatea culturala si influentele artistice ale tarilor care au ambasade la noi. Printre activitatile care va vor incanta inceputul lui septembrie se numara spectacole de muzica, dansuri, expozitii de arte vizuale si multe altele.

 

 

Creative Fest 2015 (5-6 septembrie)

 

Aflat la a doua editie, Creative Fest este un festival de cultura si arta urbana, desfasurat in perioada 5-6 septembrie, in Parcul Izvor. In aceste doua zile, ne vom delecta cu activitati precum street dance, jonglerii cu foc, 3D urban art, muzicalitatea evenimentului fiind asigurata de artisti precum MOS DEF, Suie Paparude, Vlad Dobrescu. Vestea buna este ca intrarea este libera, asa ca ne vedem in parc!

 

 

Preliminarii EURO 2016 - Romania vs Grecia (7 septembrie)

 

Nationala Romaniei va avea nevoie de sprijinul suporterilor pe data de 7 septembrie, impotriva echipei de fotbal a Greciei, la Stadionul National Arena. Meciul face parte din preliminariile EURO 2016, iar inaintea fluierului de start suporterii vor fi delectacti Smiley si Pavel Bartos. Biletele pentru acest meci costa intre 40 si 800 RON, in functie de categoria aleasa.

 

 

evenimente septembrie Bucuresti 2015

 

 

BalKaniK Festival 2015 (11-13 septembrie)

 

Cea de-a cincea editie a Balkanik Festival va fi gazduita de Gradina Uranus si The Ark, in perioada 11-13 septembrie. Printre artistii care ne vor incanta acest an se numara Shantel & Bukovina Club Orkestar, Fanfare Ciocarlia si Kocani Orkestra. Biletele pot fi cumparate pe zile, pretul fiind de 35 lei / zi. Aveti si posibilitatea de a achiztiona abonamente disponibile pe toate cele 3 zile, in valoare de 85 de lei.

 

 

BikeFest 2015 (12-13 septembrie)

 

Provocarea BikeFest vine in acest an in perioada 12-13 septembrie, in Parcul Izvor. Activitatile din cadrul acestui festival dedicat bicicletelor au atat cu un caracter competitiv, cum ar fi Urban Race si Speed Race, cat si caritabil, adica turul ciclist caritabil, in cadrul caruia, pentru fiecare 20 de biciclisti prezenti, va fi donata o bicicleta unui copil care are nevoie de ea pentru a ajunge la scoala. Mai multe detalii despre acest eveniment aici.

 

 

Fire In The Park Rock Fest (18-19 septembrie)

 

Fire Club aniverseaza 15 ani de existenta in cadrul unui festival organizat la Halele Carol, pe 18 si 19 septembrie. Trupele care vor urca pe scena in cadrul acestui eveniment au concertat de-a lungul anilor pe scena clubului din Gabroveni, printre acestea numarandu-se Days of Confusion, Luna Amara si Vita de Vie. Pretul distractiei pentru o zi este de 35 lei, iar abonamentul costa 49 lei.

 

 

Roisin Murphy (18 septembrie)

 

Dupa o pauza de 8 ani, Roisin Murphy revine pe scena, in cadrul unui turneu european. La Bucuresti, va ajunge pe scena Arenelor Romane pe data de 18 septembrie. Vom avea ocazia sa ascultam noul album de studio intitulat "Hairless Toys". Biletele pentru acest concert incep de la pretul de 135 lei.

 

 

Parov Stelar (Live) + iMapp Bucharest 2015 (19 septembrie)

 

Piata Constitutiei va deveni gazda unui eveniment de mari proportii pe data de 19 septembrie. iMapp Bucharest este unul dintre cele mai mari spectacole de video-mapping din lume, performanta artistilor din acest an fiind proiectata pe fatada Palatului Parlamentului. Pe langa concursul celor mai frumoase proiectii, vom avea parte de un concert sustinut de formatia Parov Stelar, in deschiderea careia vor canta cei de la Suie Paparude. Intrarea la eveniment este libera.

Distribuie