• Share

Evenimente de weekend in aer liber

Evenimente de weekend in aer liber

 

Weekend-ul acesta e numai bun de petrecut intens in aer liber, fie ca vorbim de parcuri, strazi sau asfaltul de la Romexpo. Bineinteles, exista si niste activitati indoor foarte interesante, in special din sfera de cultura contemporana, urmate de party-uri electro de clasa! Sa vedem oferta, deci.

 

 

 

street delivery 2012 arthur verona

 

 

 

Mult-asteptatul eveniment anual de arta urbana care inchide strada pentru masini si o deschide pentru oameni, pe numele lui Street Delivery, se desfasoara in acest weekend. Pe 15, 16, si 17 iunie intreaga strada Arthur Verona din centrul Bucurestiului isi regaseste frumusetea in activitati artistice din cele mai diverse, plus o multime de surprize, concerte si mancare organica. De neratat, mai ales ca mesajul social este unul semnificativ!

 

 

In paralel, in Parcul Unirii, sambata si duminica de dimineata pana seara, Lumea lui P*et - KidsFest, primul festival din Romania dedicat exclusiv copiilor are ca tema centrala reciclarea si crearea unor obiceiuri eco printre copii. Astfel, o piramida construita din pet-uri adunate de copii in scoli va fi piesa centrala a festivalului, insa nu vor lipsi nici activitatile distractive pentru cei mici: jocuri, concursuri, muzica live cu Smiley si Hi-Q piese de teatru si multe alte surprize pregatite de Prietenul ExtraTerestru al copiilor. Ziua Copilului all over again!

 

 

 

cinepolitica festival film politic 2012

Cinepolitica - Festivalul Filmului Politic

 

 

Un festival de film cu mesaj politic puternic si proiectii mai rar intalnite in cinematografe, Cinepolitica - Festivalul International al Filmului Politic se afla la prima editie in acest an si isi deschide portile pe 15 iunie, timp de o saptamana, la cinema Studio si Elvira Popescu. Festivalul include 2 mari sectiuni: una de competitie, in care se vor intrece 12 lungmetraje pe teme politice, si una necompetititva, in care vor fi prezentate proiectii celebre, castigatoare ale unor premii de renume.

 

 

Gala Absolventilor UNATC 2012 se apropie de incheiere, asa ca ti-au mai ramas 4 zile (pana pe 17 iunie) in care poti admira creatiile de teatru, film, coregrafie etc ale absolventilor diverselor specializari din cadrul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica I. L. Caragiale. Noul val de artisti romani merita apreciere si un public cat mai larg.

 

 

 

ost fest 2012 romexpo

Motorhead @ OST Fest

 

 

Si daca tot vorbeam de aer liber, e musai sa bifezi primul festival de proportii al verii, care are loc in acest weekend la Romexpo. OST Fest se muta incepand cu 2012 pe plaiuri bucurestene si ii aduce pe scena pe unii dintre cei mai aclamati rockeri din toate timpurile. Motley Crue, Overkill, Manowar, Europe, Motorhead, Megadeth sunt doar cateva din numele prezente la OST Fest in acest an. Rock on!

 

 

Vineri, la lasarea serii, Sala Palatului gazduieste un eveniment inedit, destinat atat celor din industrie, cat si amatorilor de advertising: Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Evenimentul se axeaza pe o alta fata a publicitatii, si anume valentele ei artistice, puterea majora de seductie si capacitatea de a depasi bariere de tot felul.

 

 

 

noaptea devoratorilor de publicitate 2012

Noaptea Devoratorilor de Publicitate @ Sala Palatului

 

 

Noaptea continua cu editia numarul 3 a Origami Sound White Night in Club Control cu Groj (live), Res Es si HernE, iar sambata Nights.ro aniverseaza 11 ani de activitate la Arenele Romane, avandu-i ca invitati pe Matthias Tanzmann, Guti, Francesca Lombardo si altii.

 

 

Si, revenind la ideea de outdoor, dar de data asta sub stele si clar de luna, BAHA Summer.Sky te invita sambata, in Parcul Sportiv Aversa, la o noapte cu circuit restrans, pe principiul all you can drink. In plus, vei avea parte de 2 scene, pufi si saltele, proiectii si o atmosfera de vara 100%.

 

 

Un weekend pe cinste in capitala, care anunta o vara incinsa la capitolul evenimente, nu doar in termometre!

 

Distribuie