• Share

Evenimente multe, pentru cei mari si cei mici, cu intrare sau gratuite

Evenimente multe, pentru cei mari si cei mici, cu intrare sau gratuite
Sursa foto: Facebook Noaptea Alba a Galeriilor

Anim’est 2017

Vrei sa vezi si anul asta animatii care te vor face sa razi ori sa iti dea o lacrima in coltul ochiului? Atunci afla ca Anim'est e din nou pe ecrane, pana pe 8 octombrie.

In cinci spatii (Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Expirat Halele Carol, Apollo111 Barul) vei putea vedea proiectii apreciate in toata lumea, de la lungmetraje, scurtmetraje, filme studentesti pana la videoclipuri.

Pe langa filme, mai poti vizita expozitii, cum ar fi cea de banda desenata, The Comics Edition, sau sa il vezi in actiune pe Alexandru Ciubotariu, zis si Pisica Patrata, care va face un graffiti pe intreaga cladire a CINETic de pe strada Tudor Arghezi. El o sa lucreze toata saptamana, asa ca poti trece oricand pe acolo sa vezi in ce culori a mai pus.

Biletele la proiectii costa intre 5 si 35 de lei si cel mai bine ar fi sa te uiti aici pe program si sa vezi ce iti place.

Noaptea alba a galeriilor

Lasa si tu o data macar berea de vineri seara pentru ceva mai placut ochiului: Noaptea Alba a Galeriilor. Spatiile culturale din cele 12 orase unde se va desfasura evenimentul se vor inchide abia spre zori, deci ai timp din belsug sa vezi si sa te incantezi (licenta poetica). In Bucuresti poti merge in fix 71 de astfel de locuri.

Intrarile sunt libere, iar organizatorii ti-au pregatit frumos o harta aici, ca sa nu te ratacesti in miez de noapte.

Sursa foto: Facebook Noaptea Alba a Galeriilor

 

Festivalul international de teatru pentru copii

Daca ai copii sau inca te mai consideri chiar tu unul, sa stii ca Festivalul International de Teatru pentru Copii incepe saptamana asta, pe 7 octombrie si va dura pana pe 14 octombrie.

Arunca un ochi pe program si vezi ce mai face Ratusca cea urata sau ce mai minte Pinocchio.

Ai spectacole din noua tari in sase teatre din Bucuresti (Teatrul Ion Creanga, Teatrul de Comedie, Teatrul Excelsior, Opera Comica pentru Copii, Centrul National al Dansului si creart).

Ai parte si de preturi rezonabile: 27,80 lei pentru un adult si 22.40 lei pentru un copil.

 RIUF Bucuresti - Romanian International University Fair

De la copii trecem la urmatoarea categorie, cei care ar mai vrea sa se uite la desene, dar trebuie sa faca lucruri mai serioase. Cum ar fi sa isi aleaga o facultate la RIUF , adica targul international de facultati si universitati din intreaga lume.

Pe 7 si 8 octombrie, la Sala Palatului, poti vedea ce se mai poarta in materie de cursuri, profesori si meserii. Si, in pauza dintre doua standuri, ii poti asculta pe cei 45 de speakeri care vor vorbi in cele doua zile, poate te vor inspira.

Trebuie doar sa dai 5 lei la intrare, iar mai departe iti tinem pumniii.

 Art Factory

Macanache iti arata vinerea asta ca poate, si inca foarte bine, pe scena Art Factory de la Uzina Faur. Silent Strike, Dj Oldskull sau Baba Dochia vor putea si ei in celelalte zile ale festivalului, de pe 5 pana pe 8 octombrie.

De putut vei putea si tu sa dai o fuga sa ii asculti, mai ales ca intrarea e libera. Si, daca te cheama Diana, o sa iti auzi si numele pe scena.

Si, pentru ca suntem de treaba, iti mai dam inca doua idei de concerte mainstream, lansarea "Lama Crima"de la Killa Fonic si Main Sounds Showcase unde o sa asculti doar artisti romani.

Uite ceva care o sa te convinga:

Distribuie