• Share

Evenimentele lunii iulie pentru care merita sa punem bani deoparte

Evenimentele lunii iulie pentru care merita sa punem bani deoparte

 

Iulie, denumita popular Cuptor, este luna in care s-a nascut Iulius Cezar si in care dorul de duca isi spune cuvantul mai mult decat in alte perioade din an. V-am pregatit o lista cu evenimente demne de agenda unor cunoscatori ai artelor fine, printre care se numara festivaluri de jazz, muzica rock, proiectii cinematografice premiate si tenis.

 

 

evenimente iulie recomandari

 

 

Bucharest Jazz Festival 2015 (1 - 5 iulie)

 

In perioada 1-5 iulie, Piata George Enescu si incinta Hanului Gabroveni vor gazdui a patra editie a evenimentului Bucharest Jazz Festival. Bucurestiul va deveni capitala jazzului pentru 5 zile, delectand spectatorii cu 12 concerte de jazz, sustinute de peste 50 de muzicieni din America, Romania, Polonia si Ungaria. Intrarea este libera, iar programul detaliat al festivalului poate fi consultat aici.

 

 

I Am The Rocker Festival - Dream Theater, Myrath (4 - 5 iulie)

 

Romexpo va gazdui editia pilot a I Am The Rocker Festival, desfasurata in weekendul 4-5 iulie. Printre artistii care ne vor incanta in aceste 2 zile se numara Dream Theater, Myrath, Kamelot si Skindred. Preturile biletelor pentru acest eveniment sunt disponibile in regim de abonament la 220 RON in avans si 250 RON la intrare.

 

 

Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2015 (4 iulie)

 

Intalnirea celor mai efervescente productii cinematografice sub 30 de minute va avea loc sub atenta supraveghere a ShortsUP, in cadrul celei de-a 7-a editii a Noptii Lungi a Filmelor Scurte, pe 4 iulie la Romexpo. Biletele pentru aceasta seara sunt disponibile in avans la pretul de 40 RON si 50 RON in seara evenimentului.

 

 

Retrospectiva Pelicam 2015 (7 - 9 iulie)

 

Dupa editia din acest an a festivalului international de film Pelicam, desfasurat in Tulcea in perioada 11-14 iunie, vom avea posibilitatea sa vedem cele mai bune filme ale editiei la Cinema Elvira Popescu intre 7 si 9 iulie. Biletele costa 15 lei pentru un singur film, insa puteti achizitiona si un carnet de 5 bilete la pretul de 50 lei.

 

 

robbie williams evenimente iulie

 

 

Garana Jazz Festival 2015 (9 - 12 iulie)

 

Garana Jazz Festival este ascuns in inima Carpatilor Occidentali, satul in care se desfasoara fiind gazda singurului festival international open-air de jazz din Europa de Est pentru al 19-lea an consecutiv. Pretul distractiei pentru acest festival variaza intre 80 RON (intrare o zi) si 300 RON (abonament complet). Mai multe detalii puteti gasi aici.

 

 

BRD Bucharest Open 2015 (11 - 19 iulie)

 

In perioada 11-19 iulie, Arenele BNR vor gazdui cel mai mare turneu national de tenis feminin din tara. Vom avea parte de meciuri care ne vor tine cu sufletul la gura pana in ultimul game. Biletele pentru aceasta competitie costa intre 15 si 50 de lei, pentru o singura zi, abonamentul fiind 120 de lei.

 

 

Robbie Williams in Romania (17 iulie)

 

Pe data de 17 iulie, Bucurestiul a fost adaugat pe lista destinatiilor turneului "Let Me Entertain You" al artistului Robbie Williams. Acest turneu este cel de-al 11-lea de pe lista artistului, insa este prima oara cand va canta in Romania. Concertul va avea loc in Piata Constitutiei, bilete fiind disponibile la preturi cuprinse intre 189 si 680 RON.

 

 

EUROPAfest Summer Edition 2015 (16 - 29 iulie)

 

Editia de vara a EUROPAfest va avea loc in perioada 16 si 29 iulie, la Castelul Peles si multe alte locatii sofisticate. In afara de festivalul propriu zis, va veti putea delecta si cu cea de-a patra editie a Summer Music Academy Sinaia. Mai multe informatii sunt disponibile aici.

 

 

NU UITATI de festivalurile de muzica din aceasta vara, care vor reda armonia diferitelor regiuni din tara. Lista completa a acestora, acompaniata de detalii cum ar fi programul si pretul biletelor, poate fi gasita aici.

Distribuie