• Share

Femeia, in prim-plan in acest weekend

Femeia, in prim-plan in acest weekend

 

Cum mai sunt luni bune pana la Ziua Femeii, o sarbatorim si in acest sfarsit de saptamana printr-o serie de targuri si expo dedicate sexului frumos. Dar nu facem discriminari si avem tolba plina si cu festivaluri de film iesite din tipare, o aniversare cu fast a Metrorex si o inaugurare moderna!

 

 

 

v for vintage sala dalles

V for Vintage @ Sala Dalles

 

 

Femeia este in prim-plan pe mai multe paliere, fie ca se afla in ipostaza de fashionista, mama sau iubitoare de sanatate si frumos. Cu o vizita la Sala Dalles (sambata si duminica), nu e greu sa te transformi intr-o frantuzoaica veritabila si sa-ti umpli desaga cu cele mai pretioase haine si accesorii, in cadrul V for Vintage - Escapade a Paris. Lasa-te apoi rasfatata, intre 16 si 18 noiembrie, la Health & Beauty Expo de la Sala Palatului, unde vei afla despre inovatiile intr-ale frumusetii si te vei convinge ca expresia "Mens sana in corpore sano" nu s-a demodat nici in secolul 21. Daca ai trecut la statutul de mama, Women and Children First vine intr-ajutorul tau cu workshop-uri interactive si prezentari de produse, de vineri pana duminica, la Hotel Marshal Garden.

 

 

Si daca tot vorbeam de copii, fa-le o surpriza celor apropiati si du-i la un film pe care nu o sa aiba prea curand ocazia sa-l urmareasca la TV sau in cinematografele de mall. KINOdiseea, Festivalul International de Film pentru Copii anunta proiectii distractive, educative si stimulative, atat din Europa, cat si de pe meleaguri mai indepartate, precum India. In plus, o retrospectiva a filmelor clasice Disney va face deliciul tuturor!

 

 

 

tripoteca psihedelic

Cosmonotrip @ Tripoteca

 

 

Un alt festival de film, de data asta pentru oamenii mai "copti la minte", se desfasoara in 16 si 17 noiembrie la cinema Gloria. Tripoteca are ca tema centrala psihedelicul in toate genurile artei romanesti, de la documentar la realism, suprarealism, experimental si animatie. Experienta completa, proiectiile vor fi condimentate cu muzici experimentale, expozitii si... halucinatii electronice!

 

 

Si daca tot ai intrat in zone mai... intunecate, spune-i La multi ani lui Metrorex, care implineste, pe 19 noiembrie, 33 de ani de existenta! Pe care-i aniverseaza cu fast in acest weekend la statia Piata Unirii 1, prin expozitia de fotografie "Cu metroul prin Bucuresti", concerte de muzica clasica, reprezentatii ale teatrului Masca si o vizita la Dispeceratul Central. 

 

 

Pe seara, si anume vineri seara, avem parte si de o inaugurare... moderna! Aerea Negrot, fosta membra a Hercules & Love Affair, este invitata de onoare la deschiderea clubului Modern, alaturi de nd_baumecker si Cos Mir, iar sambata primesti cina din partea casei, pe ritmurile impuse de Stevie Kotey si Camil.

 

 

 

inaugurare modern aerea negrot

Aerea Negrot @ Modern

 

 

Pentru melancolici, avem o sugestie "ca pe vremuri", si anume a 5-a editie a J'ai-lectro, cu ROA, Suie Paparude si multi alti invitati in Studio Martin

 

Iar duminica tare cred ca un Grigore Lese la Sala Radio intra la fix!

 

PS: Nu uitati de SoNoRo si Viata e frumoasa, weekend-ul acesta spectacolele sunt in toi!

Distribuie