• Share

Festigal 2016, UR.BASM Festival si Sarbatoarea Subcarpati

Festigal 2016, UR.BASM Festival si Sarbatoarea Subcarpati
Sursa foto: Festigal 2016 FB

Top 3 evenimente in Orasul Meu saptamana 28 noiembrie 2016 – 4 decembrie 2016

Un om fericit e un om liber. De la munca. Saptamana aceasta e mai mult sau mai putin libera pentru romani, depinde unde lucreaza fiecare, din motive de Sf. Andrei si Ziua Nationala a Romaniei. Dar pentru ca noi suntem niste optimisti, speram ca tu esti unul dintre cei care de miercuri pana duminica isi face programul cum vrea si, mai ales, se trezeste fara alarma. Si ca lucrurile sa fie si mai bune pentru tine, norocosule, iti spunem si care sunt evenimentele la care ai timp sigur acum sa mergi. Si sunt de top. Pe cuvant de cercetas.

Festigal 2016 1 - 4 decembrie

Pregateste-te sa vezi un spectacol cu totul nou in Romania. Sala Polivalenta va fi locul in care vei vedea Festigal, un show cu multe vedete si elemente de acrobatie, dans, circ, improvizatie si cate si mai cate. Evenimentul, sustinut de Pro TV si Kiss FM, are un concept simplu „Am un vis” si este regizat de un american care a lucrat foarte mult timp cu Cirque du Soleil, Stefan Haves. Prin presa se zvoneste deja ca e vorba de multa muzica si culoare, asa ca nu ne ramane decat sa vedem ce au pus la cale multimea de oameni care a lucrat la proiect, printre care: Smiley, Pavel Bartos, Feli, Elena Gheorghe, Anda Adam, Sore si multi altii.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim si incep de la 50 de lei.

UR.BASM Festival 29 noiembrie – 4 decembrie 2016

Un festival nou – nout e pe cale sa inceapa. E vorba de muzica si intamplari urbane, cum spun organizatorii. De dus nu ai cum sa nu te duci pentru ca are mai multe locatii, pe care le gasesti aici, precum si intregul program, artisti si alte detalii. Pretul unui abonament pe toata durata desfasurarii evenimentului este de 129 de lei si ar trebui sa te grabesti sa il iei.

Sursa foto: UR.BASM FB

Sarbatoarea Subcarpati 1 decembrie 2016

Chiar de Ziua Romaniei, la Arenele Romane, are loc lansarea unui nou album „Satele Unite ale Balcanilor” a celor de la Subcarpati, care culmea, isi sarbatoresc si aniversarea. Toate de 1 Decembrie, ca sa ne dea noua, tuturor, ceva mai mult decat cool de facut. Bilete gasesti intre 39 si 50 de lei, depinde cat de tare de grabesti sa-ti iei, in reteaua iabilet.ro. Te lasam cu o melodie, ca sa-ti dea cu bucurie.

Distribuie