• Share

Flori, fete si party - de Ziua Femeii se petrece la nivel inalt

Flori, fete si party - de Ziua Femeii se petrece la nivel inalt

 

Inca una si ma duc: Ziua Femeii este cel mai bun prilej de a sarbatori primavara, natura si nu in cele din urma, femeia. Intr-adevar, atatea sarbatori ale iubirii, martisoare si gesturi galante ar putea duce la saturatie, mai ales pentru domni si domnisori, insa toata lumea e de acord ca fetele merita o zi speciala, asa ca hai sa petrecem cu totii cum se cuvine de 8 martie!

 

 

 

8 martie ziua femeii evenimente

 

 

 

Concerte

 

Luiza Zan si Jimmy Cserkesz canta Pentru Mama la Godot Cafe Teatru, in timp ce Alina Toma se pregateste sa spuna povesti acustice in cadrul Undercover Nights de la Log Out Cafe, iar Kumm intampina fetele la Clubul Taranului cu vin din partea casei.

 

Stefan Banica Jr isi alege concertele pe spranceana si n-am stat sa ne miram prea mult cand a anuntat 2 show-uri dedicate femeii, intrebandu-se "Ce e dragostea?" pe 7 si 8 martie la Globus.

 

Dupa atata puritate de vineri, Las Pistolas promite o sambata nebuna in Hard Rock Cafe. Trio-ul format dintr-o chitara, un contrabas si tobe adopta un stil inconfundabil cu care ai putea sa te imprietenesti pe viata!

 

Weekend-ul de concerte se incheie duminica, la cinema Patria, cu Epidemia de iubire lansata de Vama si a sa legenda Tudor Chirila.

 

Party

 

 

 

the mission 8 martie

Nina Kraviz @ Arenele Romane


 

Petrecerile cu nume de femeie rasar precum ghioceii in toate localurile din capitala. Tribute to women din 1001 nopti te delecteaza, pe langa un concert Tavi Clonda Band, si cu o colectie de rochii rosii precum iubirea. De un Perfect 8 se ocupa cei de la Bordello, iar Fratelli da startul primaverii cu Springish!, pe muzicile lui Ruky DeeJay. 

 

Toate Mujeres Con Cojones sunt invitate la B52, unde Fane La Platane si Amon dedica hit-uri de hit-uri femeilor cu tarie de caracter si atitudine.

 

Daca vrei sa petreci ca pe vremuri, cu Ace of Base, Coco Jambo sau MC Hammer, la Fabrica se lasa sambata seara cu Fun(k)ing with the 90's. Ceva mai contemporani, Hijack si VRT incing fustele vineri la Bicicleta. Daca tot vorbim de ritmuri caliente, spaniolul Pional se remarca ca invitatul de onoare al Static Night Club de sambata din Control, acompaniat de Indie Jules si The Model.

 

Fetele cucuietele se reunesc la Arenele Romane intr-un event marca The Mission: Nina Kraviz, Ellen Allien, Miss Kittin si Alexandra celebreaza femeia pe ritmuri cosmopolite, dupa care ne mutam cu totii la Studio Martin pentru after-party-ul oficial, cu Alexandra si un special guest. Prinde si cateva ore de somn, pentru ca sambata petrecerea se reia cu un idol al femeilor si nu numai, Hernan Cattaneo.

 

 

Fetelor, distrati-va ca si cum there's no tomorrow, fie ca sunteti singure, in gasca sau cu iubitul! 

Distribuie