• Share

Incheie vara cu teatru, dans si ceva dulce

Incheie vara cu teatru, dans si ceva dulce
Sursa foto: Zic Zac Facebook Page

Top evenimente in Bucuresti in perioada 22-27 august 2017

 Undercloud 2017 – Editie Aniversara

Vara se numara cele mai misto piese de teatru. Unde? La cel mai animat festival de teatru din aceasta perioada - Undercloud, Festivalul International de Teatru Independent, care are loc in perioada 22-31 august, la ARCUB Gabroveni. 40 de spectacole si intalniri cu artisti vor fi prezentate in toate salile ARCUB-ului.

Spectacolul de deschidere incepe la Sala Mare a ARCUB Gabroveni, de la ora 18.00. Este un spectacol din Polonia, numit "Ultima banda a lui Krapp" in regia lui Jaroslaw Fret, o productie a Institutului Grotowski.

Pentru ca am apucat sa vedem cateva din spectacolele incluse in program, iti recomandam un top trei must-see:

Zic Zac, 23 august, ora 22:00, Sala Mare. Un spectacol de dans psihedelic, plin de umor, si, mai ales, de muzica.

O interventie, 28 august, ora 18:00, Sala Mare. Despre prietenie, cu zvac si emotie. Si cu Ana Ularu. :)

Omul Perna, 29 august, ora 19.30, Sala Studio. Aici o sa iti lasam filmuletul de mai jos, o sa iti dai seama de ce:

 Diner En Blanc

Saptamana asta e Thursday, mystery day, asta pentru ca avem in program o petrecere...secreta. Daca te inscrii pe link-ul  asta, vei fi invitat la Diner En Blanc, o petrecere unde doar participantii vor sti unde va avea loc. Cu alte cuvinte, primesti cu cateva ore inainte de start un SMS cu locul exact.

Don't forget: tinuta obligatorie e ALL WHITE.

Sa ne spui cum a fost. Si unde a fost. :)

 Festivalul Inghetatei Artizanale

Daca esti la dieta, dar nu vrei sa renunti la placerea vinovata a tuturor, afla ca, intre 25 si 27 august, in Parcul Herastrau, Festivalul Inghetatei Artizanale reuneste cei mai buni producatori intr-ale inghetatei artizanale. Un deliciu preparat din ingrediente naturale, destinata chiar si persoanelor care sufera de diabet, obezitate, intoleranta la lactoza ori la gluten.

In plus, copiii vor avea la dispozitie jocuri, concursuri, teatru, muzica, asa ca organizatorii va asteapta in formula completa.

 

Sursa foto: oradesibiu.ro

 CABAL 06 Mood II Swing Nick Monaco Matias Aguayo Terrence Parker

E lucru stiut ca sambata nu e o zi de stat in casa. Si ce ar fi mai potrivit pentru sfarsit de vara decat CABAL - Mood II Swing, Nick Monaco, Matias Aguayo, Terrence Parker, un eveniment dedicat celor pasionati de electronicul underground la Gradina Botanica, incepand cu ora 16:00.

Daca vrei sa participi trebuie sa stii ca inscrierea se face prealabil, contactand unul dintre ambasadorii evenimentului. Acestia sunt:

Razvan Sorbu, Sinzi Baltac, Marius S Claudiu, Sorana Nedelea, Petra Paitici, Adina Bucur, Cristiana Ciocoiu , Maxine Cristiana 

Biletul de intrare costa 7 lei. 

Last rooftop of the Summer

Daca tot am atins mai sus un punct sensibil, adica sfarsitul verii, mai ai o ocazie de a il marca asa cum se cuvine. Duminica, incepand cu ora 14:00, la Bucuresti Mall, tragem linie, numaram amintirile frumoase din ultimele trei luni, si ne pregatim pentru toamna.

Last rooftop of the summer, cu line-up misto la purtator. Biletele se pot achizitiona de aici

Distribuie