• Share

Infuzie de cultura urbana in ultimul weekend de vara

Infuzie de cultura urbana in ultimul weekend de vara

 

Trecerea din sezonul estival in cel al ploii si al frunzelor uscate se face lin, in compania unor evenimente in aer liber unde cultura urbana, arta, shopping-ul si muzica se imbina perfect.

 

De maine ne mutam la Arenele Romane pentru 24 de ore de muzica, sporturi extreme, breakdance, graffiti, lifestyle si street wear, alaturi de DOC, Deliric, Vlad Dobrescu - C.T.C., Subcarpati, Dragonu Aka47 si Gojira & Planet H pentru o editie de colectie a Street Heroes. 100 de b-boys si b-girls se vor infrunta in batalia de breakdance, iar un perete e pus la dispozitia eroilor strazii pentru un graffiti de proportii.

 

 

street heroes 2013 arenele romane

Street Heroes Lucky 13 @ Arenele Romane

 

InnerSound, Festivalul International de Arte Noi, se afla la confluenta mai multor forme de arta, precum compozitie, fotografie, arta vizuala, regie. Tema din acest an este Mysterium, "act sincretic ce a precedat nasterea teatrului si care va fi reinterpretat in cheie moderna si seculara in cadrul festivalului". Misterios de interesant. 

 

In Poiana Urbana petrecerea continua. Centrul Bucurestiului se transforma si in acest weekend in oaza de cultura si muzica de care ne-am bucurat toata vara. Pe scena vor urca ArtMusik, Moebius, Amy Winehouse intr-un concert-documentar, Ad-Hoc, E.M.I.L. si Jamiroquai, care ne saluta din Verona.

 

Tot prin zona, la Legere Cafe, Visul unor nopti de vara ne tine in reverie pana duminica, cu ateliere de creatie, produse handmade si bio, toate pentru o cauza nobila. Din aceeasi sfera, Pop-Up Shop & Garage Sale-ul de la Chez Elvire incepe exact cand bem cafeaua de sambata, la ora 11:00, cu obiecte inedite si o atmosfera prietenoasa de weekend.

 

 

chez elvire pop up shop garaga sale

Pop-Up Shop & Garage Sale @ Chez Elvire

 

In parcarea de la Baneasa Shopping City se intampla lucruri serioase: peste 40 de categorii de instrumente muzicale sunt punctul de atractie al Caravanei I play Yamaha, toate putand fi testate sub indrumarea unor experti. Rock on!

 

O plimbare in parc se poate dovedi o lectie buna de multiculturalitate: in Parcul Titan, sambata pe dupa-masa are loc evenimentul Zilele Multiculturalitatii care cuprinde o expozitie Eminescu, fragmente din Fonoteca Radio Romania, concerte Anton Pann, Oana Catalina Chitu Quartet, Alternosfera si Corul Madrigal. Daca Titanul e prea departe de tine, poate iti surade Parcul Crangasi si al sau Cinema in parc unde poti sa vezi in weekend Viata lui Pi, Despre Oameni si Melci si Funeralii Fericite.

 

Ne vedem prin oras.

Distribuie