• Share

La ce petreceri iesim in weekend?

La ce petreceri iesim in weekend?

 

Daca weekend-ul trecut am facut un tur al cinematografelor in cautarea celor mai bune filme, acum vrem neaparat sa petrecem pana-n zori. Join us: compune-ti un outfit inedit si alege una sau mai multe din petrecerile apetisante ale sfarsitului de saptamana.

 

 

Vineri

 

studio martin club bucuresti

Finnebassen (vineri) & Andre Crom (sambata) @ Studio Martin

 

Mare adunare la Arenele Romane, unde cea mai fresh trupa de drum'n'bass a momentului, Dirtyphonics, va anima seara pe principiul “Noi nu respectam regulile. Noi le facem!”. Pe scena vor urca si Gojira, Planet H, Versus si Typedef.

 

Cu o noua infatisare, Atelierul de Productie isi deschide usile in noul sezon in compania bass-ului, alaturi de J:Kenzo, Sp:MC si ICICLE. Local support: Agmantav si Mighty Boogie.

 

Lee Webster, care spune despre el ca vine din Rai si produce Vagina Music, promite dans la Madame Pogany, alaturi de Bog, Moonsound si Charlie Boy.

 

Kristal-ul va straluci sub bagheta celor de la MAM, aka Miguel Campbell & Matt Hughes, secondati de OK Corral.

 

Unul din cluburile cele mai longevive din zona electronica, Studio Martin, il readuce la pupitru pe indragitul Finnebassen si al sau dirty melancholic house. Warm-up asigurat de Mano.

 

Intram intr-o zona de experiment alaturi de Halvingrad, care ii reuneste pe Romansoff, Miss I, Filipp, Calamansi la Inspayer.

 


Sambata

 

kristal mam climbers

MAM (vineri) & Climbers (sambata) @ Kristal Glam Club

 

Andre Crom, fondatorul label-ului OFF Recordings, isi face aparitia pentru prima oara in Romania intr-o noua petrecere marca Studio Martin. Local support: Victor Stancov.

 

Si Kristal continua distractia in a 2-a zi de weekend, alaturi de mexicanii de la Climbers, secondati de Nocturno.

 

Mai nou in peisajul distractiei bucurestene, skate-park-ul si social club-ul Fusion Arena gazduieste aniversarea a 6 ani de TrancENDancE, ai carei invitati sunt Max Graham si Dennis Sheperd, plus Snatt & Vix.

 

Tot la capitolul aniversari, Wise Guys implineste 1 an si o aduce la pupitru pe energica Scarlett Etienne, cu care vor tine pasul Mano, Nocturno, Alin Stoica, Pitiq si Cezar Stan in Club Space.

 

Si Maschine isi serbeaza ziua de nastere, la varsta de 3 ani, alaturi de Ron Morelli, Terekke si Bogman in Control.

Distribuie