• Share

Lucruri de facut in oras, in gradini si in padure

Lucruri de facut in oras, in gradini si in padure
Sursa foto: Flickr.com

Top evenimente in Bucuresti intre 27-30 iulie 2017 + ceva de la mai mare departare

3 Years of Food Hood

FOOD HOOD are motive de sarbatoare si vrea sa te bucuri si tu cu ei. In perioada 27-30 iulie, dupa ora 19:00, fa-le o vizita pentru ca au pregatit un program frumos, cu mancare buna, muzica la fel de buna si ceva proiectii de filme. In fiecare zi se intampla altceva, deci verifica programul aici.

Un bilet pentru o zi costa 15 lei.

Festivalul Strada Armeneasca 2017

Daca ai chef sa te bucuri de mancare si arta intr-un meniu cat mai diversificat, treci in perioada 28-30 iulie pe la festivalul de pe strada Armeneasca. In fiecare din aceste zile, dupa ora 18:00, ai concerte, dansuri, bucate traditionale, expozitii, tururi ghidate si cate si mai cate.

Intrarea e libera.

Dambovita Smart River

Pe Dambovita, in fata la Biblioteca Nationala a Romaniei, ai sambata si duminica, dupa ora 17:00, ce vedea dar si ce face. Sub indrumarea lui Ivan Patzaichin vei putea sa te apuci de vaslit in canotca. Daca nu, macar incurajeaza-i pe cei care participa. Castigatorii vor intra in finala nationala Descopera Rowmania. Pe langa asta, mai sunt si alte evenimente care pun la treaba apa cea mare din Capitala.

Intrarea e libera.

We Want Techno in the Forest nr. 2

Si party sa fie! Vineri, in Padurea Baneasa, la Federatia Romana De Tir Sportiv, de la 23:00, te asteapta Carlo Lio, Sinisa Tamamovic, Mladen Tomic, Mircea Ivan, Kodeera live, Cosmin Horatiu si vloop ca sa ai pe muzica cui dansa.

Un bilet costa de la 30 lei. Atentie, minorii nu pot intra la eveniment.

3 Smoked Olives Festival 2017

Ramanem in padure pentru inca un eveniment tare, tot dansant. Si anul asta se intampla 3 Smoked Olives Festival, in perioada 27-31 iulie 2017, in Padurea Chiciu adica pe insula Hopa. Da, poate vei fi departe de oras, dar asta credem noi ca e de bine. Editia de anul asta e plina de muzica, dans, ateliere, teatru si alte lucruri surprinzatoare, dupa cum ne spun organizatorii.

Un bilet costa de la 75 lei, daca mai gasesti.

Urban Garden Party

Vineri, de la ora 19:00, la Palatul Noblesse ai ocazia sa vezi expozitii ale unor artisti din diferite zone de creatie. Pe langa asta, e si muzica buna, mancare si rost de ceva timp petrecut frumos.

Unde mai pui, intrarea este libera.

Marele Picnic ShortsUP - editia nr. 4

Gradina Botanica este gazda evenimentului care se intampla tot weekend-ul, adica sambata si duminica de la ora 18:00. Ce faci aici? Te plimbi, te uiti la filme, inveti sa gatesti, asculti muzica si multe altele.

Intrarea e 25 lei pentru o seara sau 40 lei daca vrei sa-ti iei un abonament pentru intreg evenimentul.

Proiectii „Nosferatu”

Daca ai chef totusi de sambata mai linistita, de la 21:30, la Muzeul National de Arta, poti sa vezi un film mai mult decat vintage: „Nosferatu: Phantom der Nacht” (1979), regizat de Werner Herzog. Evenimentul face parte din seria dedicata Nocturnelor Muzeale din lunile iulie și august, unde rolul central il are expozitia Noul romantism negru / New Black Romanticism.

Intrarea este libera.

 

 

Distribuie