• Share

Luna august incepe cu mult dans

Luna august incepe cu mult dans
Sursa foto: Untold FB

Top evenimente in Bucuresti intre 1-6 august 2017 + ceva de la Cluj

DoR - „Noi aici suntem universali"

Stiu ca am zis de dans fix mai sus, dar trebuie sa mentionam si expozitia „Noi aici suntem universali". De ce? Asa, de suflet. Pana pe 13 august, ai ocazia sa vezi la Apollo111, in fiecare zi de la ora 19:00, fotografii facute cu locuitorii din cel mai indepartat coltisor din Delta Dunarii. Autorii, Ioana Cirlig si Marin Raica, au realizat initial proiectul pentru un articol pe aceasta tema scris de Vlad Odobescu, in revista DoR.

Intrarea este libera.

Sursa foto: Decatorevista.ro

Nuit Sociale - Deuxième Anniversaire

Ca sa revenim frumos pe subiect, iti zicem ca joi, de la ora 19:00, te prezinti la Clubul Diplomatic, pentru un eveniment deosebit marca Nuit Sociale. Ai un line-up frumos, cu Youngr live, Oktopus, Nadoo, BubbleBoy. Imbraca-te mai chic, de seara, si nu uita sa-ti faci rezervare.

Accesul este permis doar cu bratara.

De Vara - Cabanne, Traumer, Cezar b2b Priku, Sublee & Hozoc

Vineri te asteapta un program de dans de vara ca la carte, la Kundalini Pool Bar & Beach. Totul incepe de la ora 22:00. Vezi si asculti, asa cum te-ai prins probabil si din titlu, Cabanne, Traumer, Cezar b2b Priku, Sublee & Hozoc.

Un bilet de intrare costa 40 lei.

UNTOLD 2017

Probabil stii unde e dansul cel mai dans saptamana asta: Cluj, normal. Invitatii par cei mai interesanti de pana acum. Orice gusturi ai avea, sigur iti doresti de nu mai poti sa vezi si tu pe cineva. Tot evenimentul se intampla de pe 3 si pana pe 6 august si daca nu ti-ai luat bilet inca, grabeste-te. Clujul e mai costisitor ca niciodata la cazare.

Biletele costa de la 270 lei.

 

 

Distribuie