• Share

Luna florilor incepe cu pasi hip-hop, culturali & vintage

Luna florilor incepe cu pasi hip-hop, culturali & vintage

 

Te-ai intors de la mare, soare si atmosfera de vacanta cu ocazia zilei de 1 mai; Bucurestiul nu se dezminte si te asteapta cu o serie de evenimente care necesita act de prezenta. Atat al tau, cat si al unor suporteri ai echipelor finaliste la Europa League interesati de viata culturala si de party a capitalei.

 

 

 

le havre festivalul filmului european 2012

Le Havre @ Festivalul Filmului European

 

 

Sa incepem cu activitatile care se desfasoara, macar partial, cu soarele stralucind pe cer. Un festival cu filme din cele mai diverse este Festivalul Filmului European, care are loc la Bucuresti intre 4 si 13 mai, dupa care isi continua perindarea prin principalele orase ale tarii. In capitala, la Cinema Studio si Cinemateca Euforie vor fi prezentate peste 50 de filme din 26 de tari, iar evenimentul de incheiere va fi marcat de un concert Tarkovsky Redux by Lucian Ban, Mat Maneri, Silent Strike si Dan Basu la Sala ArCuB.

 

 

 

v for vintage la dolce vita sala dalles

V for Vintage - La Dolce Vita @ Sala Dalles

 

 

La Sala Dalles, sambata si duminica hainele si accesoriile vintage vor fi vedetele de weekend la targul V for Vintage - La Dolce Vita. Un concept axat pe feminitate, senzualitate si frumusete in compania unor creatii pe masura. In plus, nu vor lipsi nici sectiunile food & treats, bio & organic si art & deco. Un rasfat complet al simturilor!

 

Daca vrei sa-ti afisezi outfit-urile achizitionate, o poti face in compania unei piese de teatru deja clasice, Revizorul, in regia lui Horatiu Malaele, duminica, de la ora 19:00, la Teatrul de Comedie. Un haz de necaz de mare clasa, cu actori precum Stefan Banica Jr. sau George Mihaita.

 

 

 

filarmonica della scala lice grand cinema digiplex

 

 

 

O alternativa sau inca o seara culturala o reprezinta concertul de muzica clasica Filarmonica della Scala, transmis live la Grand Cinema Digiplex, luni, 7 mai, incepand cu ora 20:45. O ocazie ideala de a intra in culisele celebrei sali de concerte si de a simti cat mai aproape atmosfera distinsa de acolo, de acesta data sub bagheta dirijorului Andrea Battistoni.

 

 

Fii fara griji, barbate, nu doar femeile au parte de un festin in acest weekend! Mai bine spus, intrucat pe 5 mai se sarbatoreste Ziua Barbatului, tu esti pe locul 1: in Parcul Lumea Copiilor muzica marca Voltaj, Sistem, Vunk, Connect-R si Heaven va rasuna in boxe incepand cu ora 12:00, cu dedicatie speciala pentru tine. Pe langa asta, surprizele si premiile vor curge lant, Bergenbier style!

 

Daca nu esti in Bucuresti, nicio problema: Ziua Barbatului se sarbatoreste si in Constanta, Timisoara, Ploiesti, Sibiu, Craiova, Cluj, Iasi, Brasov, Galati si Ramnicu Valcea.

 

 

 

dj jazzy jeff bucuresti atelierul de productie 2012

 

 

 

Pe timp de noapte oferta e si mai diversa, fie ca esti amator de:

 

- pop psihedelic si ritmuri electronice cu Blackbird Blackbird si al nostru Local Records Showcase in cadrul Future Sounds Festival 2012 - Spring Edition - vineri, Atelierul de Productie

 

- dream pop italo-american cu Porcelain Raft vineri in Control. Influente shoegaze, synth-pop si un timbru androgin, formula ideala pentru un album de succes intitulat Strange Weekend.

 

- hip-hop si R&B - DJ Jazzy Jeff aterizeaza din Bel Air tot in Atelierul de Productie, dar sambata, 5 mai

 

- dubstep (mai exact Gorestep) in compania lui Borgore sambata la Turbohalle - invitatul de marca al festivalului de cultura urbana Street Heroes Spring Break, care imbina sportul extrem cu muzica alternativa vineri si sambata in Skate Park Tineretului.

 

 

Muzica pentru toate gusturile, just put on your dancing shoes!

Distribuie