• Share

Martisor dansant: 10 party-uri care aduc primavara

Martisor dansant: 10 party-uri care aduc primavara

 

In weekend-ul care aduce primavara, martisoarele si ghioceii intra intr-o competitie serioasa cu ploaia de evenimente care incoroneaza acest sfarsit de saptamana sub titulatura de "Cel mai dansat weekend al lui 2014" de pana acum. 

 

 

1 martie bucuresti evenimente

 

 

Vineri


# Duo-ul dan le sac vs. Scroobius Pip revine in capitala cu ale sale versuri acide, combinate cu ritmuri dansabile. Aplauzele se culeg la Control. In deschidere vor performa C L N K si Polochord.

 

Intrare: 40 de lei

 

# Expert intr-ale remixurilor, RAC aduce o gura de Oxygen in Colectiv. Pe numele sau adevarat André Allen Anjos, artistul nu numai ca a reinventat arta remixului, inovand aranjamentele muzicale, ci a demonstrat ca se pricepe si pe parte de compozitie, lansand un EP productie proprie. Opening: Elektromekanik, After Party: The Model.

 

Intrare: 30 lei pana la 00:00, 35 lei dupa 00:00

 

# Intr-un cadru mai glam, la Kristal, Onur Ozer, Kozo si Paul Agripa isi fac de cap pana la Sunrise.

 

Intrare: 20 lei pana la 00:00, 30 lei dupa 00:00

 

Forget to go home, la Aloha Lounge ai 50 de ore de party, de vineri seara pana duminica... seara. Cu un line-up de peste 20 de DJ romani, distractia se intampla la orice ora.

 

Intrare: vineri si sambata 30 lei, duminica 20 lei

 

# Multi ani traiasca, OtherSide of Expirat! La 5 ani de la inaugurare, clubul se da in stamba alaturi de clujenii Le Minion si The Funk Brothers, plus ai casei artisti, Electrocord Crew (NotSoCommonDJ si The Basstard).

 

 

Sambata


# Mare eveniment mare, The Mission organizeaza prima petrecere din acest an. Asteptarea merita toti ghioceii, intrucat Sasha, 2manydjs, Art Department si Ali Nasser fac takeover la Sala Polivalenta, pana-n zori.

 

Intrare: 60 lei pana la 00:00, 80 lei dupa 00:00, 100 lei bilete VIP

 

# Fresh ca primvara: Daddy G (de la Massive Attack, sa ne intelegem), Waldeck si Moonlight Breakfeast aduc soarele pe timp de noapte, la Arenele Romane.

 

Intrare: 50 lei

 

ROA noptii, adica Bogdan Popoiag (UNU'), Cezar Stanciulescu (Junkyard) si Cristin Negriuc urca pe scena din Molotov. Pentru ca "Ne place". Afterparty cu Hardplay si Sharky.

 

Intrare: 15 lei

 

# Cauti inspiratie? Te ajuta Petre Inspirescu, alaturi de Tulbure, la Guesthouse.

 

Intrare: 20 lei pana la 00:00, 30 lei dupa 00:00

 

# Mai pe alternative, dar dintr-un instinct de voyeuri, recomandam Open Letter to the Stage din Fabrica, o serie de concerte si acoustic sets cu ce le place mai mult si mai mult urmatorilor: Adi Despot (Vita de vie), Cata Chelemen (Coma), Sorin Badulescu, Andrei Stoianovici si Gabi Georgescu (E.M.I.L.), Doru Trascau (AB4, The Mono Jacks), Vlad Staricu (Pistol cu capse), Cosmin Lupu (Days of Confusions), Alex Purje (Redrum, Space Needle)

 

Intrare: 20 lei

 

 

PS: Daca esti in chef si de alte activitati primavaratice, click aici pentru oferta completa de evenimente.

Distribuie