• Share

Masini, avioane, dans, mancare si inca vreo cateva chestii

Masini, avioane, dans, mancare si inca vreo cateva chestii
Sursa foto: Flickr.com

Lucruri tari de facut in Bucuresti in weekendul 9  -  11 iunie 2017

Poate pentru ca a venit vara, sau poate pentru ca alte motive, weekend-ul acesta avem de ales intre foarte multe evenimente din Bucuresti. Ca sa stii exact ce ai de facut si cum sa iti organizezi mai bine timpul, am facut o lista cu de toate, plus o mica prognoza meteo conform accuweather.com.

Acum ca stii si vremea, uite ce poti avea de facut:

Street Delivery - Gradini Posibile si Street Delivery Music 2017

Street Delivery se intoarce anul acesta ca sa ne aduca inapoi gradinile de Bucuresti. Cum? Nu stiai? Ei bine, e adevarat. Bucurestiul era un oras plin de verdeata pana sa fie cucerit de masini si poluare. Dar oamenii de la SD cred ca poate fi cum a fost odinioara si o demonstreaza weekend-ul acesta, in fiecare dintre cele trei zile de la ora 12:00, pe Strada Arthur Verona.

In acelasi timp, in Gradina Icoanei si in Gradina Universitarilor, dar de la 18:00, ai Street Delivery cu muzica, adica auzi altceva in loc de claxoane. Fiecare dintre cele trei seri aduce alte trupe romanesti, asa ca ai ce asculta de la Jurjak, Helen si pana la Macanache & The Putreds, plus multi altii. Multi.  

Intrarile sunt libere pe la toate evenimentele.

HeyDay Music Festival 2017

Parcul Izvor vrea si el sa se alature nebuniei de final de saptamana cu HeyDay Music Festival 2017. Asa ca vineri de la ora 16:00, iar sambata si duminica de la ora 12:00, asculti muzica tribut pentru oameni ca Bob Marley, Rolling Stones, Pink Floyd, Bon Jovi, Green Day, Beatles, Red Hot Chili Peppers, Pink, Bruce Springsteen, Nirvana, Madonna, AC/DC, Metallica, ABBA sau Iron Maiden.

Un bilet pentru o zi costa 15 lei iar pentru toate trei, costa 30 lei.

Bucharest Craft Beer Festival 2017

Vineri de la ora 17 si sambata si duminica de la 12 poftesti sa gasesti ce bere doresti la editia de anul acesta a Bucharest Craft Beer Festival 2017. Vor fi prezenti fel de fel de pasionati de facut bere artizanala, niste furgonete cu manacare si niste trupe cu ceva cantare. Totul e la Verde Stop.

Un bilet pentru o zi e 17 lei iar un abonament pentru tot festivalul este 45 lei.

Roman-IA cu povesti

In perioada 8-11 iunie ai unde sa inveti totul despre traditiile romanesti pentru ca la Libraria Carturesti Verona si Clubul Taranului sunt fel de fel de ateliere organizate de Roman-IA cu povesti. Ai aici tot programul ca sa stii unde te duci.

Ca sa si intri, inscrie-te aici: [email protected].

Clinceni Airshow 2017

Da-te cu multa protectie si fugi sa stai gura cascata la avioane pe Aerodromul Clinceni. Spectacolul incepe de la ora 18:00, pe 10 iunie.

Intrarea e libera.

Auto Total Business Show 2017

Uite ca au ce face si pasionatii de masini. Sambata si duminica, de la ora 10:00, la Romexpo, vezi sporturi extreme, acrobatii periculoase, motoare turate la maxim, gadgeturi revolutionare si cate si mai cate.

Un bilet costa 30 lei iar copiii si persoanele cu dizabilitati pot vedea evenimentul gratuit.

Picnic Fonic Festival 2017

In Padurea Baneasa, pe inserat, sambata si duminica, ai multe de facut. Si prin multe de facut spunem ca ai scene cu diferite tipuri de muzica de vizitat si o zona cu fel de fel de mancare de mancat.

Un bilet e 65 lei.

Hospitality Romania 2017

Seria petrecerilor Hospitality continua si anul acesta cu un line-up interesant: Logistics, Krakota si Bop. Dansul nebun se intampla sambata, de la ora 22:00, la Arenele Romane. Ca sa stii.

Un bilet costa la intrare 35 lei.

Garden of Day Dreams III

Daca nu te-ai saturat de dans sambata noapte, poti continua si duminica pe zi, de la ora 14:00, la Gradina Botanica. Printre fel de fel de plante, cu flori sau fara, de la noi sau din strainatate, ai noua editie de Garden of Day Dreams . Line-up-ul e cu Claptone, Pascal Junior, Midi Culture si MoonSound.

Un bilet pentru eveniment e 35 lei la fata locului, plus inca 5 lei taxa de intrare in Gradina Botanica.

 

Distribuie