• Share

Mos Nicolae da startul petrecerilor de iarna

Mos Nicolae da startul petrecerilor de iarna

 

Pe langa nuieluse, portocale si turta dulce in cizme perfect lustruite, Mos Nicolae mai aduce in acest an o sumedenie de petreceri de inceput de iarna, cu voie buna, licori magice in pahare si atmosfera de sarbatoare.

 

 

mos nicolae 2013

 

 

Vineri


Timp de 3 zile, cu startul pe 6 decembrie, ne mutam in Anti-Mall-ul din Centrul Vechi (fostul Magazin Bucuresti de pe Calea Lipscani) pentru evenimente de tot soiul, de la manifestari artistice la concerte ale unor trupe adorabile, intr-o reinterpretare a conceptului de mall.

 

Pe seara urcam In Pod la Historia pentru Reggae Fry-day, Editia de Mos Nicolae, unde intrarea se face pe baza de donatie: hainute, carti, jucarii pentru copii sau 10 lei cu care se pot achizitiona asemenea obiecte care vor fi donate mai apoi unui Centru Teritorial.

 

Primim si noi cadouri, nu-i nicio panica. Saint Nicholas Party din Panic! are vin fiert in tolba si il ofera cadou tuturor sarbatoritilor, iar Papiota ne face un Dar muzical de Mos Nicolae.

 

Adresa lui Mos Nicolae este, bineinteles, la The Address, unde toti cei care poarta numele de Nicolae si alte derivate au parte de reduceri la nota de plata in cadrul Saint Nicholas Party.

 

Esti pasional? Atunci petrecerea Saint Nicholas Red pregatita de BOA iti va pune sangele in miscare. Dress code: rosu cat mai rosu.

 

 

Sambata

 

In a 2-a zi de weekend o luam de la capat.

 

Dumars il asteapta sambata pe Mos Nicolae cel cu oferte speciale, in timp ce Ageless ii aduce un Tribut mosului.

 

Saint Nicholas danseaza pe hip-hop in Collage, locul in care Miss Eaven, una din cele mai celebre DJ-ite din Franta, promite o seara eclectica, in ton cu spiritul de sarbatoare.

 

Luminile de iarna (City Lights) ale orasului vor straluci in Madame Pogany, unde Moonsound si Radu Crisan intampina mosul pe ritmuri electronice.

Distribuie