• Share

Mult dans si poate o crima

Mult dans si poate o crima
Sursa foto: Sunwaves FB

Evenimente in Bucuresti si in tara in perioada 17 – 20  august 2017

Sunwaves Festival 2017: SW22

Nu fi trist/a! Mai sunt festivaluri pentru tine, vara nu s-a terminat. In perioada 17-21 august se intampla Sunwaves Festival, unul dintre cele mai longevive evenimente de gen din Romania, ajuns la editia cu numarul 22. Locatia e aceeasi, Aza Beach, iar ora 23:00, in fiecare dintre zile. Line-up-ul e lung si interesant, te regasesti tu pe acolo.

Intrarea incepe de la 30 lei.

Avanpremiera Dokstation Music Documentary Film Festival

David Bowie e un tip care a placut prin ce-a facut asa ca ii sunt dedicate fel de fel de evenimente. Unul dintre ele este avanpremiera mentionata unde vei avea ocazia sa il celebrezi pe artist, pe muzica lui, dar si sa vezi un documentar care ii este dedicat. Toate acestea joi, 17 august, de la ora 19:30 la Deschis Gastrobar.

Eyedrops - silent concert "Muzica facuta pe ascuns"

Tot joi ai motive sa treci si pe la Expirat, pentru un silent concert. 300 de oameni pot primi casti ca sa se bucure de concertul Eyedrops, iar restul au motive sa vina pe terasa unde vor gasi cel putin un vibe bun.

Un bilet e 30 lei la intrare.

Robin and the Backstabbers la Verde Stop - Backyard Acoustic

Daca iti era dor de muzica celor de la Robin and the Backstabbers, ii gasesti joi, de la ora 18:00, la Verde Stop, cum probabil te-ai prins. Spatiul e primitor, muzica e aleasa si se anunta si temperaturi decente. Intrarea este 40 lei in seara evenimentului.

Bucharest GreenSounds Festival 2017

Tot weekend-ul poti sa-l petreci fara pareri de rau in Herastrau, pentru ca ai festival cu fel de fel de muzica, dar si intrarea libera. Din line-up fac parte Morcheeba, Alborosie si multi altii. Programul incepe in fiecare din aceste zile de la ora 10:00.

Da, da, e gratis.

Dinner with murder

Ai chef sa inchei saptamana intr-o nota mai altfel? Du-te la o cina unde se va intampla si o crima. Stai linistit, e totul doar un joc de care te poti bucura alaturi de prietenii tai in timp ce mancati si ceva bun. Mult mai bine decat statul cu ochii in telefoane... Evenimentul incepe de la ora 18:00 si are loc la Distrikt 42.

Un bilet costa 40 lei + costul meniului ales de tine.

Distribuie