• Share

Must have-ul sezonului, mustul: unde-l savuram in toamna 2014

Must have-ul sezonului, mustul: unde-l savuram in toamna 2014

 

Fiecare anotimp are bauturile sale specifice, iar must have-ul acestui sezon este, cum altfel, mustul. Recomandarea noastra vine insotita de o lista a locurilor in care puteti savura un pahar de must sau de unde-l puteti cumpara pentru un must party la voi acasa.

 

Primele detalii prin care puteti recunoaste mustariile sunt ulcelele de lut, stergarele traditionale romanesti si stuful. Daca aceste detalii au trecut neobservate pe langa voi, va invitam in locatiile pe care le-am descoperit noi:

 

 

must bucuresti 2014 toamna vin fiert mustarii

 

 

Caru’ cu bere

Nu va lasati inselati de denumirea acestui local, deoarece in fiecare toamna este locul perfect pentru a degusta recolta de struguri a anului ce aproape s-a incheiat. Si cu ce merge mai bine un must, decat acompaniat de un ciolan afumat si de prietenii vostri?

 

Terasa Doamnei

Departe de zumzetul orasului, dar chiar in inima lui, Terasa Doamnei va face o oferta de nerefuzat. Alaturi de preparatele traditionale romanesti servite intr-o gradina rustica, veti putea savura un litru de must alaturi de prieteni, la doar 25 de lei.

 

La Mama

La Mama s-a gandit atat la pofticiosii care beau doar un pahar de must, cat si la cei care se satura doar dupa o carafa. Iar la ceas de seara poti degusta o mancare traditionala romaneasca asezonata cu must have-ul acestui sezon.

 

Hanul lui Manuc

Un loc in care traditiile romanesti sunt la ele acasa, Hanul lui Manuc este renumit pentru mancarea romaneasca buna si vinurile sale. Incepand cu 1 octombrie, si-a deschis portile si pentru iubitorii de must.

 

Chez Marie

Desi restaurantul nu are un specific anume cand vine vorba de specialitati si bauturi, nu se dezice de originea sa romaneasca. Astfel ca din meniul sau nu lipseste mustul, pe care ei il recomanda calauzit de o mancare traditionala romaneasca.

 

Restaurantul Izvorul Rece

In centrul capitalei ofertele restaurantelor cu preparate traditionale romanesti sunt nenumarate. Recomandarea acestui restaurant este petrecerea unor clipe de neuitat intr-un cadru rustic, alaturi de un pahar de must, in compania unei pastrame. Pretul unui litru de must ajunge la 15 lei.

 

Casa cu Tei

Renumiti pentru stilul lor inconfundabil de a pregati preparatele atent selectionate, nici mustul nu face exceptie. Iar la doar 7 lei cana poti sa te relaxezi din zi pana-n seara alaturi de prieteni in aceasta locatie din zona Universitatii.

 

City Grill Covaci

City Grill este recunoscut pentru bucatele sale excelente si pentru serviciul impecabil. Daca poftele voastre se indreapta spre un aperitiv facut cu truda din struguri, locatia de pe Covaci va asteapta cu un pahar de must la doar 6 lei sau cu o carafa la 24 de lei.

 

Mustaria Vinul Nostru

In zona Ion Mihalache (1 Mai) miroase a toamna. Bachus a trecut pe la Mustaria Vinul Nostru si i-a ajutat sa faca o oferta de nerefuzat pentru clientii lor: 4.5 lei pentru un litru de must. Pentru cei care nu au timp sa mai ajunga dupa munca, se pot face si comenzi online.

 

Restaurantul La Cocosatu

Renumit in capitala pentru micii sai, acest restaurant are destule preparate care se potrivesc cu un pahar de must. Oferta este pentru intreaga gasca de prieteni, astfel ca un litru de must costa 20 de lei.

 

Cramele Murfatlar

Oferta licorii lui Bachus este doar pentru locatia din interiorul Galeriei Auchan. Pentru un must party, este locatia perfecta. Puteti alege intre un must alb la 8 lei sau un must rosu la 9 lei, preturile find calculate pe litru.

 

Bucur Obor

Daca aveti drum la piata si toamna v-a facut pofta de un pahar cu must, puteti merge in zona producatorilor de vin din Piata Obor. Incercati sa negociati preturile cu comerciantii, plecand satisfacuti acasa ca ati reusit sa luati un must de calitate la un pret acceptabil.

Distribuie