• Share

Muzeul Varstelor, Johann Strauss Ensemble sau Sentimente Colorate

Muzeul Varstelor, Johann Strauss Ensemble sau Sentimente Colorate
Foto: Kristal Club FB.

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 19 - 25 decembrie 2016

Muzeul Varstelor

Te-ai gandit vreodata cum ar arata o zi din viata ta dac-ai fi trait acum cateva sute de ani? Acum ai ocazia sa si vezi, pentru ca astazi se deschide Muzeul Varstelor, primul proiect expozitional de antropologie urbana din Romania, la Casa Filipescu Cesianu.

Expozitia iti explica vizual cum au evoluat generatiile in ultimii 300 de ani in mediul urban, aplicat in special pe Bucuresti.

Inaugurarea incepe la ora 17:00, dupa care un bilet te costa 5 Lei intreg si 2 Lei cu reducere.

Johann Strauss Ensemble

Daca-ti place muzica clasica vieneza, esti probabil familiar cu spectacolele orchestrei Johann Strauss Ensemble. E al 12-lea an consecutiv in care muzicienii austrieci, condusi de Russel McGregor organizeaza un turneu pe meleagurile noastre, spunand ca

de fiecare data descoperim ceva nou in aceasta tara frumoasa. Abia asteptam sa ne reintoarcem si sa mai traim un capitol din viata orchestrei noastre impreuna cu minunatul public roman.

Anul acesta se intampla pe 21 decembrie la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00.

Daca nu ti-ai cumparat inca bilete, o poti face la intrare, in functie de ce locuri mai sunt disponibile: VIP – 200 Lei, categoria I – 145 Lei, categoria II – 115 Lei, categoria III – 85 Lei si categoria IV – 55 Lei.

Sentimente Colorate

Prima zi de Craciun, party, distractie, prieteni... unde altundeva daca nu in Kristal?! De la ora 23:00, cu Metodi Hristov, artistul din Bulgaria care vine pentru prima data in Romania sa-ti arate cum e sa dansezi pe mai multe stiluri odata, Mano & Azteca, cu realeasuri care nu te lasa pana nu consumi si ultimul dram de energie siiiii *drum roll* nelipsitul Rosario Internullo.

Nu uita sa-ti faci rezervare la 0722.795.184, accesul te costa 20 Lei pana-n ora 00:00, iar dupa 40 Lei.

Distribuie