• Share

Muzici, dansuri si filme (si cat costa toate astea)

Muzici, dansuri si filme (si cat costa toate astea)
Sursa foto: Flickr.com

Top 5 evenimente tari saptamana 27 iunie – 2 iulie 2017 in Bucuresti + ceva dragut la Tuzla

20 years of Placebo

Poate nu-ti vine sa crezi, dar in toiul saptamanii vine Placebo la Bucuresti. Bine ca stiai... Deci miercuri, de la ora 19:00, la Arenele Romane, oamenii sarbatoresc si la noi ca au trecut 20 de ani de cand s-au apucat de cantat, lucru care ne bucura. Le uram si noi “La multi ani!”.

Un bilet in ziua concertului e 220 lei.

Festivalul International de Film Bucuresti BIFF 2017

Ah, ce bine e vara cand e plin de filme de festival peste tot. Pentru ca vin cu festivalurile, desigur. Acum e randul Festivalului International de Film Bucuresti BIFF 2017, care incepe pe 28 iunie si se mai termina pe 2 iulie. Peliculele din eveniment le poti viziona in cadrul mai multor locatii, conform unui program bine gandit pe care il gasesti aici.

Un bilet e 15 lei.

Evanescence la Arenele Romane

Lista evenimentelor nebune continua cu Evanescence, care vin joi la Arenele Romane, de la ora 20:00. Daca nu mai stii de ce iti placeau, ai un reminder mai jos.

Un bilet la categoria C, in ziua concertului, costa 200 lei.

The Biggest Rooftop Party in Town 5th Edition by Day & Night

Te asteapta o petrecere mare cu o vedere larga si frumoasa. The Biggest Rooftop Party in Town a ajuns la editia a 5-a. Te vei distra pe acoperisul Auto Cobalcescu, pe 1 iulie, de la ora 18:00, cu Nakadia, NUSHA, Atapy, JUST2, Olivian Nour, Clarkent, Livia Andrei si Tania.

Un bilet la intrare, inainte de ora 20:00, va costa 30 lei, iar dupa aceasta ora, 40 lei.

Shine Festival 2017

Hai ca e si un festival de muzica alternativa, in caz ca te intrebai. Pe 1 si 2 iulie, la Arenele Romane, de la ora 18:00 in ambele zile, gasesti Shine Festival 2017. Vei putea sa ii vezi, doar daca vrei, desigur, pe cei de la Alternosfera, Vita de Vie, Suie Paparude, E.M.I.L., Coma si Luna Amara + altii.

Un bilet pentru o zi este 85 lei.

Dakini Festival 2017

Daca vrei sa dai cu esc Bucurestiului, ai Dakini la Tuzla, de pe 29 iunie pana pe 2 iulie. Aici gasesti chill, psy-trance, micro-house, yoga, DJ multi tare si ceva speakeri, se mai pare. Totul, dar totul, e pe plaja.

Bilete gasesti de la 266,25 lei.

Distribuie