• Share

Noaptea Alba a Galeriilor, Targul Bucurestilor si Innersound

Noaptea Alba a Galeriilor, Targul Bucurestilor si Innersound
 Foto: Noaptea Alba a Galeriilor - NAG

Top 3 evenimente ale weekend-ului 30 septembrie - 02 octombrie 2016

Weekend-ul asta se petrec atat de multe lucruri faine incat ti-e greu sa alegi unde, la ce mergi. Ai evenimente despre trenduri, obiceiuri, traditii si viitor. Si cand spunem viitor nu inseamna doar SF, cum ai putut citi aici, ci si conceptul Touch. Ce inseamna?

Innersound International New Arts Festival - Editia a IV-a Touch

Pana pe 1 octombrie mergi la Hanul Gabroveni sau The ARK sa descoperi cum arta genereaza inovatie cam in orice domeniu: concerte camerale, film mut si fotografie, workshop-uri creative si instalatii.

In seara asta, de la 19:00, la ARCUB ai Touch the Keys, trei recitaluri de pian, de la muzica secolului XX pana la impovizatii live electronics cu Mihai Maniceanu, Gabi Sultana (Malta) si Catalin Cretu.

Sambata vii la The Ark pentru o seara electro-contemporana cu acordeonistul Ghenadie Rotari, DJ Lukatoyboy si olandezii Project 128. In paralel sunt organizate workshop-uri si prezentari, iar intrarea este 30 Lei. Bilete gasesti pe bilete.ro, la statia de metrou Unirii 1, Casieria Palatului National al Copiilor sau in Oficiile Postei Romane.

Noaptea Alba a Galeriilor

A X-a editie de NAG, editie aniversara de altfel, incepe astazi concomitent in zece orase: Arad, Baia Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu, Targu Mures, Timisoara, Craiova si bineinteles, Bucuresti.

Doar in capitala se desfasoara in 90 de locatii pe care le gasesti aici, impartite pe categorii: spatii alternative, hub-uri creative, ateliere de creatie si galerii.

Te organizezi, consulti programul si ai de ales intre vizionari, proiectii, concerte, dans, jocuri video, arhitectura, VR, instalatii, animatii, street art, teatru si multe multe altele.

Targul Bucurestenilor

In Piata Constitutiei se deschide Targul Bucurestenilor, de astazi si pana duminica, vineri: orele 16:00 - 21:00, sambata: 08:30 - 22:00 si duminica: 08:30 - 21:00.

100 de standuri cu produse si obiecte traditionale, concerte si dansuri autentice romanesti specifice fiecarei zone a tarii si alte activitati se intampla pe parcursul celor trei zile.

Daca esti pasionat de folclor romanesc, ai sansa sa intalnesti mestesugari si producatori din toata tara, dar si artisti recunoscuti precum Gelu Voicu, Nicoleta Voica, Matilda Pascal Cojocarita, Mioara Velicu sau Orchestra Nationala „Valahia” condusa de maestrul dirijor Marius Zorila.

Intrarea este libera, iar programul il gasesti mai jos:

Foto: creart.ro

Distribuie