• Share

Parfum, desteptaciune, moda si muzica

Parfum, desteptaciune, moda si muzica

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri 20 – 24 martie 2017 

Luni – Parfumierii si creatiile lor

Ah, ce minunat incepe saptamana in Orasul Meu! Azi trebuie neaparat sa dai o fuga pana la Carturesti Verona pentru ca miroase bine pe acolo. Parfumierii si creatiile lor este un eveniment al celor de la Artizanii Olfactivi si este despre tot ce-i mai bun si-n sticlute mici: parfumurile. Ai ocazia sa afli totul despre ce inseamna sa fii parfumier si care sunt parfumurile emblematice ce au marcat cultura olfactiva.

Intrarea este 100 lei si locurile limitate.

 Marti – Serge Latouche - Deteriorare garantata

Azi, de la ora 19:00, esti asteptat la Institutul Francez de catre Serge Latouche ca sa afli ce trebuie despre obsolescenta programata. Profesorul emerit de economie la Universitatea Paris Sud, specialist in stiinte politice, filosofie si economie, scriitor isi lanseaza si cartea „Deteriorare garantata”. Ce vrea acest om, te intrebi? Ei bine, sa ne spuna cum ca resursele Pamantului sunt limitate si ca, in ritmul in care consumam si stricam, in curand nu o sa mai avem ce. Si toate astea pentru ca tot ce primim spre consum este facut sa se deterioreze, pentru ca noi sa cumparam mai mult, si mai mult, si mai mult.  Urat, nu? Hai sa aflam de la profesor ce e de facut, zicem noi.

Intrarea este libera. Evenimentul va avea loc si miercuri (de la 17:00 la Facultatea de Arhitectura) si joi (ora 19:00, Seneca Anticafe).

Miercuri – Romanian Fashion Philosophy

Intre 21 si 24 martie 2017, in fiecare din aceste zile de la ora 18:00, are loc la Palatul Bragadiru, Romanian Fashion Philosophy. Adica multi designeri, cu tot ce e mai tare in trenduri, iti arata care e treaba cu tinutele tale. Unde mai pui ca designerii sunt proaspat absolventi care isi doresc sa se remarce si de aceea evenimentul este dedicat lor. Daca nu ai fost la editia anterioara, arunca o privire acum. Macar de inspiratie.

 Joi – Expirat Deschide Terasa

Hai afara ca ai unde. Joi, Expirat isi deschide terasa la care te gandesti deja de vreo cateva luni bune. Vin si oamenii de la Vinyl, Rum, Tapas & Wine si de muzica se ocupa UFe.  

Unde mai pui ca intrarea e libera.

Vineri – The Mono Jacks Unplugged

Vineri te incanta The Mono Jacks cu muzica cu emotii, dupa cum zic ei. Acest lucru ti se poate intampla daca ajungi la ora 21:00 la Fratelli Social Club. Si ai de ce pentru ca va fi bine. Convinge-te cu clipul de mai jos.

Intrarea e 30 lei de persoana in presale.

Distribuie