• Share

Party, concerte si teatru

Party, concerte si teatru
Foto: teatruldearta.ro

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 21 - 25 noiembrie 2016

Cum ai auzit party, toate simturile ti s-au ascutit si-ai devenit mai atent la discutie? Super, dar de distractie mai e rost si la concertele felurite sau la spectacolul de teatru pregatit pentru cei peste 16 ani. Toate in capitala saptamana aceasta.

Luni - Internetics Afterparty, Expirat

Internetics Digital Week se incheie c-un afterparty pe masura in Sala Compresoarelor, de la 22:30. Dupa portia de cunoastere, vernisaje, expozitii, recitaluri, digital talks si gala de premiere, glo iFuse s-a asigurat de un final cu muzica buna, socializare si relaxare. Accesul se face doar pe baza de inscriere aici.

Marti - Grooming, Teatrul de Arta

Drama in regia Ruxandrei Oancea te pune pe ganduri despre ceea ce nu se vede, despre ceea ce alegi sa nu vorbesti, despre cautarea si pierderea sinelui. Spectacolul lui Paco Bezerra iti arata ca refugiul virtual nu se intampla niciodata doar in online si uneori s-ar putea sa-ti folosesti apropiatii pentru a-ti satisface pornirile despre care ai prefera sa nu stie nimeni.

Vii de la 20:15 pe strada Sfantul Stefan, numarul 21, cu biletele cumparate de aici. Pretul unui bilet variaza intre 21 Lei, pentru elevi, studenti, pensionari si 34.65 Lei accesul general.

Miercuri - Kasim, Expirat

Nici astazi nu lipsesti din locatia ta preferata, pentru showcase-ul Kasim Automata Corp. Premiat de zece ori la Bruxelles, la Hobot Awards, urca pe scena pentr-un live analog audio si vizual pregatit sarguincios de Aural Eye. In deschidere vine Tieftoner si inchide seara Soul Surfin’.

Biletele se pot cumparata doar la intrare si te costa 20 Lei.

 

Joi - Travka, Control

Cu o zi inainte de intrarea in weekend, te muti in Control sa vezi si sa asculti trupa Travka. Ai albumele lor rock&roll, downloadate gratuit, „Vreau sa simt Praga” sau copiate din mana-n mana, „Okean”, cu acordul baietilor, bineinteles. Le-ai auzit noutatile pe la Guerilla si-acum vii sa-i cunosti pe George Gadei - solist, Misha Galca - bas, Alexei Turcan - chitara si Cristian Chiordea - tobe.

De pe eventbook.ro cumperi bilete la pretul de 30 Lei.

Vineri - The Thing 2, Fratelli Lounge & Club

Pe final de saptamana, esti in Fratelli la The Thing 2, pentru show-ul pe care-l fac Fouk, Soundopamine si Jack Priest, adica Wolf, Lamb black si Cajual.

Incepe in miez de noapte, la 23:30, atmosfera e mai ceva ca de basm, iar intrarea e libera.

Distribuie