• Share

Party-uri, improvizatie si teatru

Party-uri, improvizatie si teatru
Foto: Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest FB.

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 03 - 07 octombrie 2016 

Uite unde trebuie sa fii saptamana asta ca sa-ti mearga totul bine:

LuniSocializing Rooftop Party

Stii momentele acelea ciudate cand cunosti pe cineva si te simti cumva stingher? Nu prea stii ce sa zici, cum sa-l abordezi sau cu ce subiecte sa incepi. Nu e cazul si aici, unde vii direct dupa birou, in jur de 19:00, sa socializezi cu oameni deschisi, fie ei romani sau turisti. Fiecare cu ideile, proiectele si buna lui dispozitie.

In plus, nici nu-i nevoie sa te prezinti. Pentru asta sunt animatorii si name tag-urile. Iar locatia e ceea ce trebuie – Pura Vida Sky Bar.

Intrarea e gratuita, insa intai asigura-te c-ai respectat cerintele organizatorilor de aici.

MartiDumnezeu se imbraca de la second hand

Da, ai citit bine. O comedie „de-a rasu-plansu” in regia lui Ion Caramitru, la TNB – Sala Studio. Cum spune insusi autorul piesei, e  „o scurta istorie a Romaniei moderne povestita cu ajutorul unui pian fermecat”, pe acorduri de Chopin. In roluri principale Dorin Andone, Lari Giorgescu, Eduard Adam, Teodora Mares, Armand Calota si multi altii. Incepe la 19:30, iar pretul unui bilet variaza intre 20 – 60 Lei, daca ai reducere pentru elevi, studenti sau pensionari.

MiercuriImpro Battle

Nu trece saptamana fara o portie zdravana de ras, asa ca vii la B52 pentr-un Impro Battle intre Trupa Freeze versus Urban Impro. Doua echipe de improvizatori jurizate de trei experti in materie de naratiune, tehnica si divertisment, iar jocuri cat cuprinde. Si in noul sezon „supercalifragilistic” se pare ca faci parte din juriu, specialistule in divertisment.

Fa-ti rezervare la 0753 315 563, iar accesul e 20 Lei.

Party-uri, improvizatie si teatru

JoiPlatforma Internationala de Teatru Bucuresti

Arcub iti aduce a treia editie a evenimentului, cu tema „Celalalt/Migratie”. De ce aceasta tema? Curatoarea Cristina Modreanu spune ca „Am ales aceasta tema tocmai pentru a discuta o problema de mare actualitate, care afecteaza intreaga Europa si are urmari si asupra societatii romanesti. Cel putin 1,4 milioane de imigranti sunt asteptati sa soseasca in Europa, pe Marea Mediterana, pana la finalul anului 2016.”

Are loc intre 6 si 9 octombrie, la Arcub in Sala Mare si Sala Studio, in statia de metrou Eroii Revolutiei si la UNATC. La ce sa te astepti? Tur ghidat „Harta Senzoriala a Bucurestiului”, spectacole, reprezentatii si prezentari in limba engleza: „Despre ideea de Celalalt”. Intrarea e libera, iar mai multe detalii gasesti aici.

VineriMaschine 6YRS

In Control e party. Cu Listen2me, Luger, Herodot / SNRS, Rhadoo / [a:rpia:r] din a noastra tarisoara, Blawan / Ternesc, Parassela si Shifted / Avian din Marea Britanie. Incepe la 23:00, iar accesul e 30 Lei inainte de ora 00:00 si 50 Lei dupa.

Distribuie