• Share

Petreceri tematice, de la anii '90 la fetish-uri actuale

Petreceri tematice, de la anii '90 la fetish-uri actuale

 

In acest sfarsit de saptamana te provocam sa-ti alegi cu grija outfit-ul de party: petrecerile tematice, de la mustata provocatoare la vinuri spumante care te vor introduce intr-o atmosfera glam te invita sa le calci pragul cu atitudinea potrivita. Doar asa vei reusi sa ai parte de o noapte memorabila in oras, pe care toti colegii o vor invidia luni la birou sau la discutiile despre examene - pozele de pe FB sunt dovada incontestabila!

 

 

 

madonna

 

 

 

Incepem recomandarile cu niste concerte nisate, care te vor introduce intr-o atmosfera jazzy, perfect acompaniata de un pahar cu whisky soda. Luiza Zan si Dan Byron presteaza vineri un live acoustic duo la Godot, cu voce si chitara, timp in care Mr. Pop va canta din al lui saxofon la Historia del Cuba. Sambata stacheta ramane sus cu Lounge Project la acelasi Godot: Irina Sarbu si Marius Mihalache, alaturi de alti muzicieni de clasa iti vor face warm-up-ul jazzy.

 

De la jazz trecem la r'n'b de la mama lui: Ciara isi lanseaza albumul One Woman Army in Bamboo, o premiera in Romania. Bootyshaking, trupuri despuiate, show glam - o orgie vizuala!

 

 

Gata cu concertele, acum ne focusam pe petrecerile cu teme indraznete.

 

Vineri ne costumam in piele si dansam pe ritmuri electronice romanesti, la Kristal Glam Club: Leather Party cu Christian Green, Charlie Boy, Rotopercutor, JUST2, Luca M, Horatio, Marika si Mano. Outfit-ul merge perfect si cu un Fetish Party la Latin Dance, unde muzica salsa, bachata si kizomba vor intregi atmosfera... sexuala.

 

 

 

leather party fetish party

 

 

 

Apoi ne delectam cu vinuri spumante la Sparkling Friday din 1001 nopti intr-o atmosfera orientalo-glam. Nu strica nici o doza de introspectie, reflectie si proiectie noctura, alaturi de Noii Noi la Renastere Party din Planters, un psy party care uneste stiinta si arta.

 

Sambata poti sa lovesti 2 iepuri dintr-o lovitura: cu acelasi outfit poti sa te prezinti la MoustaChic din Gaia, unde mustata e obligatorie, fie ca te lasi inspirat de Dali, Stalin sau Zorro, iar apoi sa intri in masina timpului din Studio Martin, unde Smells like the 90s cu hit-urile care ti-au marcat tineretea.

 

 

Go crazy, go role-playing!

Distribuie