• Share

Putina vara, muzica buna si party in plin Targ de Craciun

Putina vara, muzica buna si party in plin Targ de Craciun
Foto: The Monsters’ Party FB.

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 28 noiembrie - 2 decembrie 2016

S-a terminat. Daca pana acum mai puteai sa te scuzi cu clasicul „n-am timp”, uite ca saptamana asta, cele cinci lucruri de facut sunt musai. C-un weekend intreg de odihna si doar doua zile de job, iata meniul de going out, organizat pe zile:

LuniRobert Glasper Experiment

Urmaresti grupul Robert Glasper Experiment, castigator al premiilor Grammy in 2013 si 2015? Atunci ti-ai cumparat deja bilete pentru concertul de la Sala Radio, organizat de Twin Arts. C-o abordare de-a-ndoaselea, americanii vin in Bucuresti pentru prima data, iar daca esti fan jazz nu vrei sa-i ratezi. Incepe la ora 20:00 si daca n-ai apucat sa-ti cumperi bilete, o mai poti face de pe eventim.ro. Pretul variaza intre 115 – 155 Lei, in functie de categorie.

MartiO zi de vara

Cuibul Artistilor s-a gandit „Cine nu si-ar dori o zi de vara in plina iarna de-acum?” Asa c-au pus la cale un spectacol, cu vin din partea casei pentru doritori si apa pentru soferi, intrare libera pentru toti cei cu rezervare si confirmare a prezentei prin SMS in ziua cu pricina.

Piesa vorbeste despre razboiul sexual si intelectual dintre/intre barbat – femeie, barbat – barbat. Vezi conflict, pasiune si metode de cucerire la care poti recurge cand ai ramas fara inspiratie.

Actorii, toti studenti si absolventi UNATC, carora nu le-ar prinde rau o donatie daca crezi ca fac treaba buna si vrei sa continue.

MiercuriThe Monsters’ Party

#Lamulteani, Andrei si Andreea! De ziua voastra, in Trollo Pub, Partipipal aduc Halloweenu’ romanesc, o noapte plina de povesti de groaza, cu decoruri tematice, proiectii, concursuri si alte surprize. Scoate costumul de la naftalina si hai sa-ti misti trupul pe ritmurile lui Phlo Da Shaolin, Ovidiu Hardplay, Fane La Platane & Dj Vali Val.

Intrarea te costa 15 Lei.

JoiTargul de Craciun

Dupa ce-ai fost la Arcul de Triumf la parada de Ziua Nationala, vii in Piata Constitutiei la Targul de Craciun. Primaria Bucuresti ti-a pregatit targ de mestesuguri, concerte, patinoar, carusel, spectacole traditionale romanesti si o zona cu toate bunatatile gastronomice autentice.

Nu lipseste casa lui Mos Craciun, iar daca vrei sa fii Mosul unui copil nevoias poti dona jucarii sau carti in cadrul campaniei umanitare „Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun!”.

Intrarea este libera ca pasarea cerului (hihi).

VineriJamStage

Ultima zi din saptamana ii asculti pe baietii de la Les Elephantes Bizarres in Main Room-ul din JamStage sau pe Groovmanescu si ale sale ritmuri groovy, funky, jazzy, power bossa, funky disco & indie dance.

Incepe la 21:00, aici, iar accesul ti-e gratuit daca dai like paginii si share event-ului.

Distribuie