• Share

Racoreli de weekend: party la piscina si alergari nocturne

Racoreli de weekend: party la piscina si alergari nocturne

 

Luna august, cunoscuta in limbajul popular drept Gustar sau Secelar, reprezinta paroxismul recoltelor de fructe si legume. Totusi, daca nu-ti petreci vara la tara, orasul abunda si el de oferte specifice la inceput de august: petreceri la piscina, cultura armeneasca si chinezeasca, limonada si alergari pe timp de noapte.

 

Doza de cultura se ingereaza inca de vineri dimineata, cand incepe Festivalul Strada Armeneasca. Se stie ca armenii au avut un aport considerabil la dezvoltarea capitalei, iar acest eveniment ne va reaminti exact in ce consta acesta. Expozitii foto, dans traditional, muzica armeneasca, filme, carti, delicatese, caligrafie armeana - toate sunt deschise publicului, in mod gratuit, pana duminica seara in Cartierul Armenesc.

 

 

baneasa mall festival multicultural china

Festivalul Multicultural - China @ Baneasa Shopping City

 

Indoor, in Baneasa Shopping City, Festivalul Multicultural continua cu o calatorie in China. Intre 2 si 4 august, artele martiale chinezesti Wushu, inspirate din stilul de lupta al sarpelui, al cainelui, al maimutei, precum si din dansul leului, vor reprezenta punctul de atractie din nordul capitalei. Pictura cu henna si povestile Danei Rogoz despre Asia completeaza weekendul cultural.

 

Revenim pe ale noastre meleaguri pentru un targ simpatic: Handmade si limonada. Dupa cum releva si titlul, in timp ce savurezi o limonada, admiri lucrarile unor artisti romani, intr-un cadru boem si cosy: PrioriTea.

 

Seara, negresit, mergem la party. Un argument solid il reprezinta muzica misto, dar cea mai concludenta ramane ideea de piscina, pistoale cu apa si toata voia buna specifica verii.

 

Vineri, Teddy Bear il aduce la Barletto Pool pe Amine Edge, parintele Gangsta House. Seara va fi completata de Markus Homm, romanul mutat acum niste decenii in Germania, un line-up ales de DJi de la noi, lampioane, pistoale cu apa si multi ursuleti.

 

 

teddy bear barletto

Amine Edge & Markus Homm @ Barletto

 

Tot vineri, dar mai in afara urbanului, Sante si Frank Lorber sunt invitatii bipolar Pool Series de la La Plage. Line-up completat de Pagal, Gully, Alin Stoica si zece. 

 

Picioarele te indeamna sa dansezi si pe timp de zi? Avem solutii, transmite-le: Super Schlagerparade Sommer 2013. Nu stim exact exact ce inseamna, dar ce stim e ca vom degusta carnati nemtesti, vom admira discuri scoase de la naftalina si ne vom undui soldurile pe muzica lui Sillyconductor si Rekabu, sambata de la 16:00 pana la 22:00 la UNAgaleria.

 

Sambata ne facem incalzirea la Bucharest Midnight Run, o competitie de alegari la miez de noapte, pe Pasajul Basarab. O initiativa sanatoasa. Si cool.

 

Ne-am incins, acum e momentul ideal sa plonjam in piscina de la Playa Verde, unde Lee Burridge mixeaza pana-n zori la invitatia Studio Martin. Fetele beneficiaza de intrare libera pana-n ora 00:00, iar toti cei care ajung la party inainte de miezul noptii vor primi cadou un abonament la The Mission Dance Weekend se saptamana viitoare. Now we're talking... 

 

Intr-un spatiu inedit, adica Showroom-ul Renault, The Biggest Rooftop Party ii reuneste pe Oliver Koletzki, KellerKind, Atapy, Rhadow, Mahony si Nusha, de la lasarea serii pana-n zori.

 

A zis cineva, ceva de canicula?

Distribuie