• Share

Saptamana asta, Bucurestiul e un cinefil bautor de whisky fin

Saptamana asta, Bucurestiul e un cinefil bautor de whisky fin

Nu unul, nu doua ci trei festivaluri de film in Bucuresti

Se pare ca organizatorii de festivaluri de film si-au dat seama ca noiembrie e perioada in care cinefilii ies din case si vaneaza cele mai bune filme europene, cam asta credem ca e explicatia faptului ca, simultan, au loc trei astfel de evenimente, doua dintre ele in acelasi loc.

Festivalul Filmului Francez, CinePOLSKA 2017 – filme poloneze la Bucuresti (Cinema “Elvira Popesco”) si Saptamana Filmului Maghiar (Muzeul Taranului Roman) se intampla dupa cum urmeaza:

Festivalul Filmului Francez, intre 9 si 16 noiembrie, la Cinema “Elvira Popesco”. Biletele costa 15 lei si pot fi cumparate de aici.

CinePOLSKA 2017 – filme poloneze la Bucuresti, in doua weekenduri, 17-19 noiembrie si 24-26 noiembrie la Cinema “Elvira Popesco”. Biletele costa 15 lei si pot fi cumparate de aici.

Saptamana Filmului Maghiar, intre 12 si 19 noiembrie la Muzeul Taranului Roman. Intrarea e libera, iar programul e disponibil aici.

Targul de Turism al Romaniei

Cu toate ca ne-am fi asteptat ca un targ cu numele asta sa promoveze destinatiile din, ce sa vezi, Romania, ei bine, nu e chiar asa. De curiozitate, ne-am uitat ce s-a intamplat in anii trecuti, iar toate comunicatele evenimentelor anterioare dau drept castigatoare pachetele turistice spre Grecia, Turcia sau Spania.

Totusi, merita sa dati o fuga pana la Romexpo in perioada 16-19 noiembrie, poate prindeti o vacanta prin Ardeal.

Pretul de intrare e 10 lei.

Whisky Fest  

In timp ce la Romexpo se bea palinka, vizavi, la Casa Presei, avem ceva mai pretentios. Peste 150 de etichete de whisky si bautura fina vor putea fi vazute si degustate la Whisky Fest din Sala de Marmura.

Biletul costa 39 lei si poate fi cumparat de aici.

Sursa foto: Whisky Fest Facebook

Distribuie