• Share

SoNoRo, The Fresh si Liga Campionilor Handbal Feminin

SoNoRo, The Fresh si Liga Campionilor Handbal Feminin
Foto: SoNoRo FB.

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 24 - 30 octombrie 2016

Ce zici de nitica muzica de camera la SoNoRo, o seara indie marca The Fresh si emotii traite in grupele Ligii Campionilor de Handbal feminin? Da. Toate saptamana asta in top.

Festivalul SoNoRo - La muse et le Poet

20 de concerte, 23 de muzicieni, 18 tari. Asa arata sumarul rezumatului a ce-ti vom povesti mai jos. Intre 28 octombrie si 14 noiembrie, zgomotele de fundal din toata tara sunt acoperite de pian, vioara, violoncel. Ii vezi si asculti pe violonistii Mihaela Martin, Ilya Gringolts, Philippe Graffin, violocelistii Christian Poltéra, Maximilian Hornung, Frans Helmerson si pianistii Louis Lortie si Olli Moustonen.

Daca esti cunoscator al festivalului, stii ca fiecare concert are o locatie diferita si inedita. La Muse Hypnotique, À Clara, Pour un tombeau sans nom sau La muse inspirant le Poète te aduce la Catedrala Sf. Iosif, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta al Romaniei sau Palatul Cercului Militar National.

Ai citit „Ghidul lenesului”? Bon. Atunci aMUSEbouche ti se va parea familiar. Este un maraton concertistic care incepe cu micul dejun in Point, o cafea la Casa Memoriala „Ion Mincu”, continui cu Fundatia Lowendal, Galateca si inchei in Sala de Lectura a Facultatii de Litere. Frumos, iti spunem!

Programul, locatiile si pretul biletelor le afli cu un click.

The Fresh - Ishome, Silent Strike, Calin

Zici ca esti deschis si „da” este raspunsul tau preferat? Atunci vineri hai in Expirat, la inc-un party The Fresh pe ritmuri Current Electronic. Line-up-ul suna cel putin eclectic: zana indie Ishome, originara din Rusia, cu beaturi clasice imbinate cu ritmuri ambientale si productii sincretice contemporane, Silent Strike presteaza live si Calin e pregatit cu o selectie de top.

Vii la 22:00 si bilete iti cumperi de pe thefresh.ro, acces general 35 Lei.

 

Liga Campionilor Handbal Feminin - CSM Bucuresti vs Gyor

Le-ai urmarit pe fete anul trecut si emotiile au atins niste cote, oricat de mult ti-ai zis ca n-o sa traiesti meciul asta ca pe unul de fotbal. Iar cand au castigat, mandria ta a capatat o viata proprie si ai capitulat cu aplauze si tipete de bucurie, desigur.

Acum, cu acelasi adversar pe care l-a infrant in finala de anul trecut, joaca la Sala Polivalenta pe 28 octombrie, de la 18:00.

Eventim.ro te ajuta cu bilete la tribuna - 50 Lei sau peluza - 30 Lei. Bafta fetelor!

Distribuie