• Share

Stand-Up Comedy - de unde ne luam portia de ras in weekend

Stand-Up Comedy - de unde ne luam portia de ras in weekend

 

Cluburi dedicate Stand-Up Comedy-ului, seri speciale de comedie in fel si fel de localuri, comedieni de peste hotare care umplu pana la refuz cele mai mari sali de spectacole, show-uri de Best Of la sfarsit de an - un lucru e cert: Stand-Up Comedy-ul a devenit o constanta in viata de seara si de noapte a Bucurestiului, iar romanii stiu sa-l savureze.

 

Poate n-ai ajuns niciodata la un spectacol de Stand-Up Comedy sau poate esti un amator inrait. Indiferent de ipostaza, weekend-ul acesta ai ocazia sa razi pana la lacrimi, ca doar e timp destul sa fii cuvios de Sarbatori.

 

 

stand up comedy bucuresti 2013

Toma, Sergiu si Andrei @ Club 99

 

Cafe DeKO, unul din cele mai vechi cluburi de profil, anunta in sediul cu numarul 2 seri de comedie minimum 3 zile pe saptamana. In acest weekend, Vancica, Micutzu si Badea vor anima spiritele vineri si sambata, cate 2 reprize pe seara, de la ora 20:00 si de la ora 22:30.

 

Un alt veteran al comediei, Club 99 ofera portii de ras pe banda rulanta. Vineri, de la 20:00 si de la 23:00, Teo, Vio si Sorin vor fi in actiune, iar sambata li se alatura si Sergiu, de la orele 19:00, 21:15 si 23:30. Nici duminica nu ne oprim din ras: Andrei, Cristi, Sergiu si Alex dau startul la hohote de la ora 20:00.

 

Pe langa teatru, In Culise abunda si de seri de Stand-Up Comedy. Vineri de la 21:30 Toma, Sergiu si Andrei isi reunesc fortele pentru o seara spumoasa, iar sambata va urca pe scena pe un veteran al comediei, Cristian Dumitru si ai sai prieteni.

 

Da'Mask imbina Stand-Up Comedy-ul cu serile de Karaoke. Sambata, de la 21:00, ai parte de glume marca Bogdan Andrei, urmate de un Karaoke Star Party - MC Nino, DJ Gore.

 

Iar pentru cea mai sanatoasa portie de ras din 2013, Livehouse Comedy si Club 99 ii reuneste marti, 17 decembrie, pe mai marii comediei romanesti intr-un Best Of Stand-Up Comedy 2013. Timp de 4 ore, nume precum Sorin, Toma, Radu, Andrei, Raul, Sergiu, Costel, Vio si Teo isi vor etala personalitatea si umorul pe scena de la Cinema Scala.

Distribuie