• Share

Start la festivaluri: Morcheeba, Nouvelle Vague, muzica clasica

Start la festivaluri: Morcheeba, Nouvelle Vague, muzica clasica

 

Toate dubiile legate de venirea propriu-zisa a verii sunt acum spulberate: in acest sfarsit de saptamana sunt programate primele festivaluri de muzica de proportii, plus niste festivaluri culturale interesante. La festival cu noi, deci!

 

Iesi din Bucuresti sau din orice alt mediu urban si poposeste un weekend la castel. Electric Castle ii aduce la Castelul Banffy de langa Cluj pe Morcheeba, Pendulum, Feed Me, Fritz Kalkbrenner si multi altii, in trei zile pline de muzica, natura si voie buna. Daca nu gasesti cazare prin zona, oricum cel mai misto e sa stai cu cortul fix in miezul festivalului.

 

 

electric castle festival cluj

Electric Castle @ Castelul Banffy

 

Ne mutam inapoi in Bucuresti pentru un Backyard Weekend de exceptie. Vineri vor urca pe scena de la Casa Presei Pillowtalk, Mario Bosanov, Nick Monaco si Clarian, in timp ce sambata poti sa-i vezi la Arenele Romane pe Nouvelle Vague, DUB FX, DJ Vadim si Dragos Rusu. Pe timp de zi, targurile, mancarurile si muzicile se muta la Institutul Francez, sambata si duminica de la ora 11:00.

 

Intr-o combinatie ideala intre muzica si film, vineri incepe Bucharest Music Film Festival si, timp de 10 zile, muzica clasica si proiectiile vor anima Piata George Enescu. Zilnic, programul cuprinde o Ora de dans (incepand cu 18:30), urmata de recitaluri live ale unor artisti de renume: Alexander Balanescu, Boris Lipov, Horia Mihail si multi altii. Proiectiile unor inregistrari ale unor concerte si opere filmate pe marile scene ale lumii vor completa serile muzicale, pana la ora 23:00.

 

 

namaste india festival muzeul satului 2013

Namaste India @ Muzeul Satului

 

Muzeul Satului se transforma in weekend intr-o India in miniatura: Festivalul Culturii Indiene, Namaste India, pregateste 8 spectacole de muzica si dans traditionale, un targ cu artizanat si specialitati culinare, lansari de carte, proiectii de filme, expozitii de fotografie si ateliere si workshop-uri despre arta si cultura indiana. Namaste!

 

Pana pe 27 iunie, Contempora 6, un adevarat Festival al Artei, prezinta in unele din cele mai frumoase spatii din Bucuresti diverse tipuri de manifestari artistice propuse de tineri artisti romani. Gasesti mai multe informatii aici.

 

FestCO, Festivalul Comediei Romanesti, transforma Centrul Vechi al capitalei in Orasul Comediei Romanesti, pana pe 23 iunie, cu spectacole de strada oferite de Teatrul Masca, lansari de carte si conferinte, in timp ce la Teatrul de Comedie se joaca spectacole din cele mai diverse.

Distribuie