• Share

Targul de Turism, byron si Vatos Locos

Targul de Turism, byron si Vatos Locos
Daca functionezi pe vizual, la asta ne referim. Foto: flickrhivemind.net

Top 3 evenimente ale weekend-ului 18 - 20 noiembrie 2016

Weekend-ul asta e despre implinirea dorintelor. Nu vorbim despre Black Friday, ca fuse si se duse, ci despre topul evenimentelor Orasul Meu: Targul de Turism al Romaniei, concertul trupei byron si party-ul Vatos Locos. Ce dorinte? De duca, de distractie, de plaja si soare.

Targul de Turism al Romaniei

Organizat de doua ori pe an, evenimentul aduna cele mai importante companii de turism din Romania si din strainatate cu oferte si atractii interesante, de la turism rural, cultural, de tratament sau business pana la croaziere, destinatii exotice sau turism de aventura.

Ai un weekend intreg la dispozitie, intre 18 si 20 noiembrie, sa-ti alegi urmatoarea vacanta sau city break. Incepand cu ora 10:00 si pana la ora 18:00, respectiv 16:00, la Romexpo, pavilioanele C1, C2 si C3.

Catalogul de expozanti il gasesti aici.

byron

In seara asta, de la 21:00, trupa byron e in Fratelli Studios, unde sarbatoreste 10 ani de activitate. Baietii s-au pregatit sa te intampine cu-n show de nota zece (hehe), alaturi de cvartetul de coarde Muse Quartet si Richard Walters, solist si compozitor, venit din Londra pentru a te introduce-n atmosfera. Surprize mai sunt, insa le descoperi cand ajungi.

Daca nu ti-ai luat bilete din timp, mai sunt de cumparat doar la intrare - 50 Lei.

Iti lasam aici cum a fost la vernisaj si lansarea box-setului aniversar:

Vatos Locos Road to BPM

Ti-ai dorit sa ajungi la The BPM Festival? Nu, festivalul nu a ajuns si in Romania, dar vin organizatorii. Si nu oricum, ci cu Vatos Locos, sa aduca soarele si plaja cu sound-ul datator de energie si super vibe in cluburile din Barcelona, Ibiza, Berlin si Playa del Carmen.

Asa ca line-up-ul care vine sambata asta, pe 19 noiembrie, in Kristal, e pe masura cu Hector, David Gtronic, Chad Andrew, Randall M si Mahony. Intrarea pentru fete este gratuita, iar baietii platesc 30 Lei. Pentru rezervari a-i face bine sa suni la 0722.795.184.

Distribuie